icon

Mešká menštruácia: Čo to znamená a čo robiť?

9. feb 2024

Idem si pre radu alebo neviem. 3.2 som mala dostat MS no stale neni... testy som robila 2 druhy dnes rano negativny znacka to bola vasa lekaren. Tak neviem co sa deje. Mali ste niektora podobnu skusenost?

bylinka25
9. feb 2024

Počkaj ešte trochu, ešte môžu kľudne prísť. Ak si mala nechránený styk, myslím, že už by si niečo na tých testoch aj videla, ale meškanie môže zapríčiniť choroba, stres, hormonálna nerovnováha, cysta na vaječníkoch, užívanie liekov, príčin je naozaj veľa. Ak sa menzes nedostaví do týždňa, navštív svojho gynekológa, asi tam bude iný problém.

katina02
9. feb 2024

Niekedy mávam také obdobia, že mi mešká, ale to už presne potom viem, keď si spätne ten mesiac premietnem, či som nebola chorá, či som nemala nejaké stresy a podobne. Toto vie MS u mňa dosť ovplyvniť.

autor
9. feb 2024

@katina02 toto sa mi stalo prvy raz ze mi tak dlho meska... predtym ked mi aj meskala 3 dni to som bola tehu tak neviem noo pockam este do konca tyzdna ak nepride tak v pondelok volam dr

zuzanaete
9. feb 2024

A vies, kedy si mala ovulaciu? Ak sa ovulacia posunula, tak sa posuva aj menzes.

autor
9. feb 2024

@zuzanaete nikdy som nevedela kedy ju mam ale teraz ano lebo som bola u dr a on vravel ze ju mam mat a bola 23. Alebo 24.1 lebo 22 som bola u dr a 23.1 som spinila az do 25.1 a to sa mi stalo tiez prvy raz to spinenie (akoby z nicoho nic prislo)

zizinicka
9. feb 2024

Ahoj, ja tento meaiac 2 dni pred MS test negatívny (robila som ho kvôli tomu,ze som musela ísť na injekciu Polyoxidonium a tie sa vvtehu nesmú). Tak som šla kludne na tú injekciu. Po 3 dňoch meškania ďalší test, Tiež negatívny, tak reku,brala som ATB,tak asi preto sa posunula MS. Mala som klasické bolesti ako na MS, každú chvíľku som bola na wc,ze už prišla a nič. A včera, na 6ty den meškania som bola v lekárni dcére kúpiť lieky a hovorím a dajte mi test. A ona sa pýta aký? A ja ,že hlavne negatívny 😁😁😁
Prisla som domov, ocikala som ho s tým, že nic a hop, hned dve kolajnice.

autor
9. feb 2024

@zizinicka no pekne teda 😁 mne uz meska 6 dni no ak dnes nepridu uz to bude 7den takze tak nejako

zizinicka
9. feb 2024

Ja som mala dostať tiez 3.2, takže sme na tom dátumovo rovnako😊 a značka testu bola tiez Vasa lekáreň....a na ten 3 den meskania som si robila digi test a bol negatívny 🤷‍♀️
A o 3 dni hopá😅 ale ved mňa smiech prejde, keď mi to poriadne docvakne😅😅

autor
9. feb 2024

@zizinicka hej no pekne a kolko tehu testov si robila? 😁

zizinicka
9. feb 2024

Dva dni pred ms, na 3tí den meškania a vcera...teda 3 dokopy

autor
9. feb 2024

@zizinicka ja dnes rano a nic cize neviem co sa to deje lebo sme si davali pozor zakazdym takze ozaj neviem