Mešká menštruácia, kedy urobiť tehotenský test?
Ahojte kočky, môžem si urobiť tehotenský test keď mi mešká menštruácia siedmi deň? So mnou je to totižto zložitejšie trošku tak neviem. A ďalšie sklamanie by som už asi nedala. S priateľom si pozor nedávame v spálni.... A obaja by sme už aj chceli bábo. Často sa o Tom rozprávame. Lenže ja mám aj trošku zdravotné problémy ako je mierne zvýšený tlak... A problémy zo žalúdkom. (Dlhý príbeh) Akože tie problémy zo žalúdkom už nemám také vážne keďže som sa nejaký ten čas liečila z toho. Už nemám až také zdravotné problémy. Ale keď som mala tak mi menštruácia vynechala aj z tých "zdravotných dôvodov" a nechcela by som sa zasa sklamať, a nechcem sklamať ani "už" snúbenca. Tak či by som to mala nejako riešiť alebo nie... Budem sa opakovať ale nechcem sa zasa sklamať a hlavne nie jeho🥺 tak ako? Idem si po radu ku vám... Možno sa niekto tomu rozumie. Skúsiť tehu test či ako?🫶 Ďakujem
@anicka_anusik fakt sa pýta dospela žena na koňovi , či si ma urobiť tehotenský test keď jej menzes mešká SEDEM dni ? 😀😀smelo do toho
@anicka_anusik prepáč, ale vážne potrebuješ počuť radu od iných, či spraviť test, tj. ocikat kus plastu? A áno, citala som cely tvoj príspevok. 🙄 Ved si dospela pre boha, tak snad o tomto rozhodovat dokážeš.
Normálne si ten test urob a ak bude negatívny, nechaj si info o celej situácii aj o teste pre seba. Ak bude pozitívny, môžeš potešiť priateľa kedy uznáš za vhodne, hoci aj až po potvrdení tehu gynekológom. Zbytočne nad tým toľko filozofujes už teraz…
@anicka_anusik prepáč ale choroba žalúdka a mierne vysoký tlak málokedy ocplyvnuje menzes teda aspoň som sa s tým ja nestretla , urob si test aj napriek sklamaniu aj tak sa ta to gynekológ bude pýtať
@anicka_anusik 🤌🤦♀️🤦♂️ Mám si už urobiť test? Odpoveď : Nie načo....
Koľko máš prosimta rokov keď na takúto stupídnu otázku sa ideš pýtať? Rovno si podaj žiadosť na súd či ti to schváli 🤣🤣🤣 Bože môj ty sa už,, nechceš sklamať,, .... A kolké ženy sa mesiace a či roky takto každým mesiacom sklamú a nejdú tu plačujúc...
Bože ženská mať tak tvoje problémy 🙄🙄😮💨😮💨
Nie, nemozes 🤔🤦♀️
Samozrejme, že urob test. Výsledok už teraz nijako nezmenis a tak či tak sa raz dozvies ,či si alebo nie si tehotná.
Tak či tak by si sa sklamala, keď by ti menštruácia prišla. Tak načo to oddiaľovať? Sprav si test, možno sklamaná nebudeš. 😉
Frajerovi nič hovoriť nemusíš sprav si test a potom s zariadiš podľa výsledku.
podla mna tie "problemy so zaludkom" je bulimia, preto je meskanie asi pravidelnejsie
@dianka3 pekne som sa tu pýtala o radu. Vieš... 4 roky je dosť podľa mňa .... A navyše vďaka mojej chorobe mi neraz meškala menštruácia. Už sa stalo že aj 3 týždne som nemala ale vďaka 🤦
@anicka_anusik a ako my mame vediet ci ti teraz meska kvoli chorobe alebo si tehotna? Prosim ta vazne mi odpovedz co ocakavas od tejto diskusie
@anicka_anusik to či si máš urobiť tehotenský test nie je rada 😀, my sme sa snažili vyše 5 rokov a tiež som si prešla sklamaniami a to hold k životu patrí . Skús a uvidis

@anicka_anusik vsak si ho sprav. Mozno sa sklames, mozno sa potesis. Skor ci neskor sa to aj tak dozvies takze len natahujes cas.