Mešká menštruácia po nechránenom styku
Pekný deň prajem. Idem si pre Váš názor lebo ja už neviem. Mešká mi ms 5 deň. Test je negatívni, robím ho podstivo z ranného moču. Týždeň pred ms som mala chvíľkový nechránený styk. A to hovorím o maximálne 5-tich minutách. Priateľ neejakuloval do mňa, a ani pred tým stykom v nejakej blízkej dobe tiež nie. Takže si myslím že riziko spermií v močovej trubici je veľmi malá. Hneď po tom sme si kondom zobrali. A podľa všetkého som bola už aj dávno po ovulácii. Ale trápí ma že mi mešká. Cyklus mám vždy 31-32dní. Nemožná treba zobrať do úvahy že som bola na hirudoterapii? Myslíte že by som aj tak mohla byť tehotná? Nijaké príznaky nemám. Nebolia ma prsia, nemám žiadny výtok, hlien oko krčku je lepkavý a priehľadný. Krčok je otvorený. Len ma teda v podbrušku pobolieva .
@gejb tak predpokládám že keď spermie idú von tak idú cez močovú. Keď to lajcky poviem, tak muži majú predsa v penisu len jednu trúbku čo ide von
Nemali ste nejaké stresové obdobie? Poprípade chorobu? Neschudli alebo nepribrali ste poslednú dobu?
Ak je otvorený krčok a bolesti v podbrušku, tak to vyzerá skôr na posunutú ovuláciu.
@livih nebolo nič nezvyčajné. Až na tu hirudo.

V močovej trubici? Co by tam robili?
Ak by si bola tehotná tak test by uz ukázal.