Mešká menštruácia po sexe: Môžem dôverovať testu?
Ahojte baby som 7 dni po sexe a 2 dni meska menstruacia. Test dnešný snehobiely. Môžem tomu veriť na 100%?
Pýtam sa hlavne preto, lebo mam od sexu pichanie vo vajecnikoch. Mala som raz aj cystu. Tak neviem z čoho to môže byť. Ale min 6 dni vkuse pichanie, nie vždy ale cez deň často.
mozno si len prechladla (ta ofuklo), ked si po sexe si chvilku lezala hola na pelechu a bola otvorena vetracka 😉
Ak by si aj bola tehotna z toho sexu pred 7 dnami, 7 dni po Ti tehotensky test nic neukaze.
@sense to práve neviem, lebo tento mesiac som si prvýkrát skúšala ovu testy. Ale mavam cyklus 28-35. Takže keby 28 tak mi meska 2 dni. Ale neviem ci teda podľa testu naozaj ovulavia bola. Minule 2 mesiace som dostala na 29dc menzes.
Pozitívny ovulacny test znamená že k ovulácii ešte len dôjde v priebehu 12 až 48hod. Plus LF trvá 12-16 dni. Čiže ti ešte nič mešká. A 7dni je na test veľmi skoro. Takže počkaj aspoň 4-5dni ešte a keď ms nepríde skús test znova.
@sense tým pádom sme ovu nestihli keď bol v nedeľu a vyšiel mi poz o 9 ráno vo štvrtok. Nie?
Tak ovulacny test zachytí hladinu LH, či prebehla s kedy prebehla ovulácia by ti povedal len lekár...teraz musíš len pockat
A na druhý deň bol negatívny? Ono pozitívny môže byť aj niekoľko dní, dôležité je, že potom prichádza náhly pokles...
Ak to bolo vo štvrtok, tak presne v sobotu mohla byť ovulácia a vajíčko žije do 24 hodín, takže ste to mohli stihnúť.
Ale pre info - pozitívny test znamená, že telo sa na ovuláciu pripravuje. Ale neukazuje, či aj naozaj prebehne. to zistíš len zo sona alebo zo sledovania bazalnej teploty.
Hej, keď bola čiarka slabšia, tak je pravdepodobné, že ovulácia buď prebehla v takom čase, že nedeľa večer by už nebol plodný čas, alebo že sa vtedy ovulácia stopla a príde neskôr.

pockaj tyzden, zopakuj, uvidis.