Mešká mi menštruácia
Baby pomôžte mi.. možno sa s tým nejaká stretla.Snažíme sa s priateľom o bábätko, netlačíte nato neberiem ani žiadne tabletky. Mešká mi menzes 2 dni a testy mám negatívne.. neviete čo to môže byť? Nemam žiaden výtok som len strašne unavená, o prvé bábätko sme prišli ešte v 1. Mesiaci..
@luciah187 sa spravne pyta na ovulaciu, ci mas osledovanua ot z toho dovodu, ez mohla byt posunuta a tym padom k otehotneniu mohlo dosjt neskor.
a teda tusim do 3dni sa meskanie za meskanie nepovazuje. ms nemusi byt na den presne.
takze pockaj, uvidis, ci pride a ak nie, otestuj sa znovu.
@luciah187 áno, mala som ju v čas no mám teraz už asi dva týždne mierne bolesti podbrušku, chrbát ma boli aj na zvradsanie mi bolo pár krát ale skúsim počkať a urobiť ešte jeden
meškanie menštruácie môže spôsobiť kadečo. stres, lieky a podobne, u mňa dvojdňové meškanie nepovažujem ani za meškanie.
@tanikka mne sa ešte nestalo, že mi mešká. Hoci prežívam stres už pár mesiace ale teraz mi mešká 1x
@paulinaluo moze byt zo stresu. Otestuj este o dva dni a ak nic, mozno bude treba zajst k lekarovi na injekciu
@paulinaluo počkaj pár dní,držím palce nech to dobre dopadne
@paulinaluo zda sa mi, pockaj chvilu kym to uschne, je to este mokre, potom odfot
2 dni? Ved to je nic 😅
@vanilkovazmrzka nie je no mne nikdy nemešká ja len preto 🙂
@paulinaluo musela by si byt stroj, aby ti nikdy nemeskalo… 2 dni fakt nie su ziadne meskanie, keby si teraz dostala menstruaciu, nie je to ziaden nestandardny cyklus. Ale teda drzim palce, nech to nie je len zbytocna predcasna radost 🙂
@luciah187 tak to vyzerá teraz.. neviem čo si mám myslieť ☹️
@paulinaluo podla mna si tehotna, skus si zajtra spravit digitalny Clearblue z ranneho mocu.
@paulinaluo mozne je ze bude pozitivny. Tiez by som skusila digi test
@paulinaluo vyzera pozitivny. Ako baby pisu, zajtra z ranneho digi
@paulinaluo Jej tíško gratulujem a držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
@paulinaluo Ahoj,ako,robila si si Digi.?
@jednoduchazena1 ahoj.. Ešte nie, dneska píšem kúpiť a zajtra urobím 😁
Nestihla som si ho ani urobiť a prišla menstruacia ☹️
@paulinaluo to snad nie 😭 vsetky testy su katastrofa, ved to vyzeralo pozitivne
@paulinaluo Tak to mi je ľúto držím aplce do ďalšieho cyklu.
@alison11 ďakujem pekne
@luciah187 vyzeralo veru☹️

@paulinaluo mas odsledovanu ovulaciu?