Mešká mi menštruácia
Dobrý deň.. píšem vám lebo mám strach z toho že som už druhý mesiac nedostala menzes. Naposledy som mala 19.1. Odvtedy nic.. 26.02 mi prislo len také špinenie ktoré bolo fakt minimálne trvalo to 4 dni. Do dnešného dňa nič.. už dva dni ma boli prsia.. u gynekologa som bola začiatkom tohto mesiaca robil mi sono, povedal že tam nič nevidí.. testy sú negatívne. Ževraj mám skúsiť obmedzit v strave cukor múku.. ale mám strach z toho že nemôže to byť napr mimomaternicové tehu?
Ak by si mmt tak máš testy +
Koľko máš rokov? Nebude to nástup do perimenopauzi? Možno si bola chorá, si mala stres aj kv tomu ti mlze meškať
Nebrala si dlhsie antikoncepciu, ktoru si vysadila?
Koľko máte rokov ? Mne sa takto prejavuje perimenopauza ( mám 37)
Ešte možno hormonálny profil, skúste sa opýtať gynekológa
Mám 23 tak si nemyslím ze by to mohla byť perimenopauza.. Lekár mi odporučil schudnúť ale niesom vôbec že obezna. Mam menšiu nadváhu ale nie tak že aby mi odišiel menzes. Od detstva som takej postavy a stále som mala normálny menzes. Teraz sa to stalo prvýkrát.. ale on trvá na svojom.. že uvidíme do mája že si mám zapisovať ako mi chodí menzes..
Moze to byt aj tým, myslím nadváhou. To aj mne gyn vždy vravieval. Tak skus hodiť pár kg.
Btw aj v takom mladom veku môže perimenopauza nastúpiť
A ešte dodám môžeš mať aj poruchu štítnej žľazy, pco atd. Treba hľadať príčinu

Testy by neboli negativne, ak by to bolo mimomaternicove tehotenstvo.