Mešká mi menštruácia
Ahojte, mam pár dni do menštruácie a nemám zatiaľ žiadne príznaky, rozhodla som sa teda urobiť test, 5 testov som mala negatívnych a jeden mi po pár hodinách ukázal slabú čiarku. Dneska som bola u gynekológa ktorý mi povedal, že tehotná nie som, ale vraj sa tam niečo črtá (?) že tomu dáva tak 60 ku 40 ale že tehotná teda nie som. Styk som mala naposledy mesiac dozadu. Čo si o tom myslite vy ?
Tak načo si robíš testy,keď si mala ešte aj menštruáciu? A test po pár hodinách sa nemá odčítať.
Nie tehotná nie si a testy sa odčítavajú do pár minút potom nie je relevantný výsledok.
Po mesiaci by si mala pozitívny test hneď. Aj slepý by videl 2 čiarky . Takže nádych, výdych nie si v tom
co sa crta? kade co... bral ti gynekolog HCG? mozes mat mimomaternicove, alebo neodkrvacanu stielku maternice a caka ta kyret... alebo tehotenstvo vylucene doktorom... neviem , vela moznosti nie je
co sa crta? kade co... bral ti gynekolog HCG? mozes mat mimomaternicove, alebo neodkrvacanu stielku maternice a caka ta kyret... alebo tehotenstvo vylucene doktorom... neviem , vela moznosti nie je
@krasneleto nerobil mi žiadne vyšetrenia, proste mi len povedal že sa niečo črta, že si neni istý čo to je, že tam vidi behat spermie 😂 a že mam počkať na menštruáciu, dneska rano som si robila ďalšie dva testy a naďalej sú negatívne aj s clearblue digitálnym…

@lunalux testy hovoria ze tehotna nie si. Doktor hovorí ze tehotná nie si.
Co si o tom myslíš ty?