icon

Mešká mi menštruácia

lunalux
28. aug 2025

Ahojte, mam pár dni do menštruácie a nemám zatiaľ žiadne príznaky, rozhodla som sa teda urobiť test, 5 testov som mala negatívnych a jeden mi po pár hodinách ukázal slabú čiarku. Dneska som bola u gynekológa ktorý mi povedal, že tehotná nie som, ale vraj sa tam niečo črtá (?) že tomu dáva tak 60 ku 40 ale že tehotná teda nie som. Styk som mala naposledy mesiac dozadu. Čo si o tom myslite vy ?

anonym_d34a46
28. aug 2025

@lunalux testy hovoria ze tehotna nie si. Doktor hovorí ze tehotná nie si.
Co si o tom myslíš ty?

lunalux
autor
28. aug 2025
@anonym_d34a46

@lunalux testy hovoria ze tehotna nie si. Doktor hovorí ze tehotná nie si.
Co si o tom myslíš ty?

@anonym_d34a46 Ano, toto chapem, obavam sa len toho “niečo sa tam črta, je to 60 ku 40”…

domka222
28. aug 2025
@lunalux

@anonym_d34a46 Ano, toto chapem, obavam sa len toho “niečo sa tam črta, je to 60 ku 40”…

@lunalux zo sexu pred mesiacom by si mala testy dávno pozitívne.

gejb
28. aug 2025
@lunalux

@lunalux tehotná nie si

lunalux
autor
28. aug 2025
@domka222

@lunalux zo sexu pred mesiacom by si mala testy dávno pozitívne.

@domka222 presnejšie som ho mala 4.8. Kedy prišla aj menstruacia, plus mi doktor povedal, že podľa testov ss držať vraj nemám…😕

lunalux
autor
28. aug 2025

Toto bol ten test po pár hodinách

domka222
28. aug 2025

Tak načo si robíš testy,keď si mala ešte aj menštruáciu? A test po pár hodinách sa nemá odčítať.

lunalux
autor
28. aug 2025
@domka222

Tak načo si robíš testy,keď si mala ešte aj menštruáciu? A test po pár hodinách sa nemá odčítať.

@domka222 menštruáciu som mala v den posledného styku, teraz čakám na ďalšiu…

domka222
28. aug 2025
@lunalux

@domka222 menštruáciu som mala v den posledného styku, teraz čakám na ďalšiu…

@lunalux no dobre,ty si ideš stále svoje

januska12323
28. aug 2025

Nie tehotná nie si a testy sa odčítavajú do pár minút potom nie je relevantný výsledok.

kikusenka1
28. aug 2025

Po mesiaci by si mala pozitívny test hneď. Aj slepý by videl 2 čiarky . Takže nádych, výdych nie si v tom

krasneleto
29. aug 2025

co sa crta? kade co... bral ti gynekolog HCG? mozes mat mimomaternicove, alebo neodkrvacanu stielku maternice a caka ta kyret... alebo tehotenstvo vylucene doktorom... neviem , vela moznosti nie je

lunalux
autor
29. aug 2025
@krasneleto

co sa crta? kade co... bral ti gynekolog HCG? mozes mat mimomaternicove, alebo neodkrvacanu stielku maternice a caka ta kyret... alebo tehotenstvo vylucene doktorom... neviem , vela moznosti nie je

@krasneleto nerobil mi žiadne vyšetrenia, proste mi len povedal že sa niečo črta, že si neni istý čo to je, že tam vidi behat spermie 😂 a že mam počkať na menštruáciu, dneska rano som si robila ďalšie dva testy a naďalej sú negatívne aj s clearblue digitálnym…