Mešká mi menštruácia a mám negatívny test
Ahojte. Prosím vás máte niekto skúsenosti s meškaním ms a negatívny test? V mojom prípade šanca na tehotenstvo nulová, keďže styk som nemala cez 3 mesiace a inak sa mi nemali ako dostať spermie do pošvy, ale pre istotu som robila test na asi 6-7 deň meškania, negat.. Zopakujem zajtra ráno len pre uistenie. Dnes mi mešká asi cca 12 dní. Taktiež to môže byť anovulačny cyklus, niekto skúsenosti s tým? Po prípade koľko vám najdlhšie meškala ms? Budem rada za každú odpoveď.
nepíšeš vek, nemozes byt v prechode? Kamoska si v 30ke myslela ze je tehotna a bola v prechode - ma to ale dedicne
nepíšeš vek, nemozes byt v prechode? Kamoska si v 30ke myslela ze je tehotna a bola v prechode - ma to ale dedicne
@katkaseiner nie nie ja som ešte mladucka takže to nebude tym
Málo jedla -kcal pod bazalom, pripadne zvýšená fyzická aktivita ? Ak tieto dve vylúčiš, tak smer gynekológ
Málo jedla -kcal pod bazalom, pripadne zvýšená fyzická aktivita ? Ak tieto dve vylúčiš, tak smer gynekológ
@denkabemommy no je možnosť že menej jem ako zvyčajne, ale zvysenou fyzickou aktivitou to určite nebude
Menej jedla, alebo kaloricky deficit a chudnutie, alebo jednoducho posunuta ovulacia, tak ms este neprisla.
@adela2345 treba ist k doktorovi, ak nie si tehu , nech sa na teba pozrie

ešte dopĺňam že príznaky mam ale ms nikde. citlivé podbrusko, obcasne krce a bolesti, nadúvanie, niekedy aj častejšie mocim.