icon

Mešká mi menštruácia. Môže za to stres alebo tehotenstvo?

16. apr 2025

Dobrý deň, s priatelom sme mali naposledy styk pred 3 týždňami. Cyklus mávam 28-32dňový ( v kalendári ukazuje,že styk bol už po ovulacii ale nespolieham sa,lebo neviem,či mi vtedy naozaj ovulácia skončila) styk bol ale chránený. Dnes je 42 deň cyklu ale stále menštruáciu nemám,bolesti brucha mám, ale inak nič zvláštne. Testy som si robila 3 (pepino) všetky negatívne v rôzne dni. Takže skôr si myslím,že to nebude tehotenstvo,mohlo by ísť skôr o nejaký zdravotný problém? Určite k doktorovi pôjdem čo najskôr,no dostanem sa k nemu až po sviatkoch…
Tento mesiac som mala toho veľa, stres ,náročné obdobie celkovo. Asi týmto príspevkom hľadám možno nejaké ukľudnenie,dieťa neprichádza do úvahy, nejakých zdravotných problémov sa obávam tiež,keďže nikdy mi takto dlho nemeškali😕

koniarova
16. apr 2025

Už by si mala koľajnice jak Brno.

masandra
17. apr 2025

Chránený sex, negatívne testy... sama hovoríš, že si mala stres, telo ti hovorí, že sa máš dať do kľudu

kitycat
17. apr 2025

Skratka ti meska

nelka93
17. apr 2025

Meska ti, tehotná nie si, možno aj dostaneš, kým pôjdeš k lekarovi

zuzanka1390
17. apr 2025

Mne sa stalo asi raz,ze mi meskali tyzden a to bolo zo stresu. Kedze vtedy som bola slobodna,tak tehotenstvo neprichadzalo do uvahy😅. Potom zase normalne az doteraz...🙂. No samozrejme kazde telo je ine...

ivangeline
17. apr 2025

Tehu nie si. Na ms mozes pockat kľudne aj 3 mesiace… neskôr by som už riešila.

martin96321
18. apr 2025

Ak to mas sex raz za tri styri tyzdne.......mozno si ju iba vyplasila😎