Mešká mi menštruácia. Som tehotná?
Ahojte, aktuálne mi mešká menštruácia 10 dní. Po 3 dňoch meškania som si spravila test, negatívny. Zopakovala som po 2 dňoch, znova negat, lenže ms ešte stále neprišla. Je možné že som mala až natoľko posunutú ovuláciu? Rozmýšľam, či kúpiť ďalší test, len neviem či má zmysel toľko kupovať, ak by mi cely cyklus vynechal a nebolo by to tehotenstvom :D mali ste to niektorá takto, že dlhšie nič a nakoniec predsa ste boli tehu?
mozne je vsetko, ja som mala naposledy posunutu ovulaciu o 2 tyzdne
Mavas pravidelnu menstruaciu? Ak ano pockala by som mozno este nejake 4 dni. Pripadne by som zavolala doktorke ci mas prist. Ze si si robila test a bol negativny.
@anonym_autor mne ukazal test az na 16ty den meskania taku slabucku ciarku, mala som dost posunutu ovulaciu takze mozne to je.
@anonym_autor nie, tehotna s najvacsou pravdepodobnostou nie si.. smer gynekolog
Je dobré si sledovať ovuláciu pre tieto prípady. Áno, môže byť toľko posunutá, môže byť všetko okay aj nemusí. Mne takto doktorka chcela pichnúť vyvolávačku, odmietla som, vedela som, že som mala posunutú ovuláciu a skutočne mi pekne 14 dni po nej sama ms prišla. Byť tebou ešte počkám ale záleží či mávaš vždy pravidelný cyklus alebo nie. Toto je u mňa bežné meškanie ovulácie. Keby si ju mala klasicky 14-ty deň tak by ti už test tehotenstvo dávno ukázal. Keď nevieš kedy bola ovulácia, tak by som si preventivne testy robila a po dlhšej dobre kontaktovala gynekológa. Moja do 3t meškania nič nerieši.

@anonym_autor to by ti po toľkých dňoch ukázal tehotenský test keby si tehotná , chod radšej ku doktorovi