Mešká mi menzes a hCG mám 176
Ahojte,prosím vás od nedele mi mešká ms a dnes mám HCG 176.Neviete,či to je dobre alebo zle?
Podstatné je že ako bude stúpať.
Áno je ešte šanca, treba verit, držím palce. 😉
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
neviem v ktorom tt si, resp, kedy by si mohla mat ovulaciu,a le ak ti necely tt meska ms, tak potom by to mohol byt tak 5tt. tam je nodma od 18 vyssie, cize by si bola v norme.
Kedy si mala poslednu ms? Teraz je dolezite aby obden rastlo aspon o 60%. Ideal zopakovat o 2dni odber krvi
@mikasz posledná mi začala 4.1.
@majamat neviem ako sa to ráta,posledná ms bol 4.1. tak ani neviem v ktorom som presne týždni. Ďakujem aspon za info,idem to pozriet 😊
Podla ms si 4tt+3, cize prebiehajuci 5tt
HCG je pozitivne, teraz je dolezite aby rastlo. Kedze su tam hrozne velke referencne hodnoty, tazko dopredu predpovedat, ze to bude ok alebo nie.
Treba mysliet pozitivne a o par dni test zopakovat
A test ti vysiel normalne pozitivny ci si bola u dr.
@petus998 test som mala pozitívny. Druha slabá čiarka. Doktorka mi povedala nech prídem až o 3 týždne, tak som išla do nemocnice si vziať HCG. Nie je to dobré, ale som veľmi nervózna. bolia ma dnes menej prsia ako včera a už stresujem:(
@mikasz ďakujem, skúsim
Ja som mala dnes na teste uplne slabucku druhu ciarku vcera ma prsia boleli dost dnes uz skoro vobec a meska mi 6 den ms
Hlavne nestresuj to nerobi dobre treba vydrzat
@petus998 máš pravdu
A o dva dni chod na krv ci ti stupa hcg
Ahoj,ja som mala tiez tak ako ty na zaciatku a vsetko v pohode.neboj.
@bubuzu ďakujem ti, budem veriť

to je len ze si tehotna. Blahozelam