icon

Mešká vám menštruácia, ale test je negatívny?

matka977
1. mar 2024

Ahojte, prosím vás nemá niektorá z vás takúto skúsenosť? S manželom sa snažíme o bábo, nechránený sex sme mali počas plodných dni o asi 8 dni po styku som začala špiniť asi 2 dni myslela som si, že to bude asi uhniezďnovanie vajíčka, počkala som na deň kedy mi mala prísť menštruácia, aby som si urobila test. Test bol negatívny, dnes je 6 deň čo mi mešká menštruacia a testy sú stále negatívne. Chcem vedieť či sú tu aj ženy, ktoré aj napriek negatívným testom boli tehotné? (K Dr. Idem až o 3 týždne, kedy mam naplánovanú kontrolu)

rumba01
1. mar 2024

este pockaj mozno je to len stresom pripadnymi zmenami pocasia, uvidis do tych troch tyzdnov

januska12323
1. mar 2024

Určite bola ovulácia 8 dní pred špinenim? Nemohla byť vtedy?

matka977
autor
1. mar 2024

@januska12323 určite lebo už poznám svoje telo vidím presne kedy mám tie plodne dni a ms som mala 25.-29.1

alexandrazamum
1. mar 2024

@matka977 ak si vtedy mala ovuláciu, tak test by už bol pozitívny.. ja som mala negatívne testy, 10 dní mi meškala menstruacia a testy negatívne ale mne sa oneskorila ovulácia. Otehotnela som v čase meškania menštruácie v podstate

matka977
autor
1. mar 2024

Keď som prišla z prace nedalo mi urobila som si test bol negatívny po hodinke som sa na neho pozrela znova a boli tam 2 čiarky ale ta druha veľmi slabá nechcem si nič namýšľať ale potešilo ma to úprimne tak uvidíme

mia2906
1. mar 2024

@matka977 ja som takto mala , a tehotná som bola, držím palce