Meškajúca menštruácia
Ahojte baby, minuly mesiac som dostala MS prvykrat po porode (syn 1,5 roka), okolo 14-15.8 som mala ovulaciu a mali sme aj nechraneny styk, odvtedy som dalsiu MS nedostala… mala byt cca 28.8.
Moze byt, ze som mala len jeden cyklus a teraz budem zase bez MS? Ze by to bolo takto rozhadzane? Mate s tym niekto skusenost?Maleho stale kojim. Tehotna nie som, robila som 2 testy, posledny dnes rano a verim, ze by to uz ukazal, ak by som bola…
Mate niekto skusenost? Riesit to s dr? Dakujem
Ja som dostala 1x po pôrode, keď malý mal 6 mesiacov, a potom az na 47.den (tiež som robila 2 testy s odstupom týždňa, boli negat). Potom ďalšie cykly už som mala pravidelne, cca 35dnove, pritom som kojila.
S doktorom to netreba riešiť, kým kojis, nepravidelnosti je úplne normálne
Dakujem baby, ja som uz dufala, ze bude surodenec pre maleho :(
Ja som prvú ms dostala po 14 tich mesiacoch,viem že bol to február,a potom čakám marec, nič, čakám apríl, nič... došla až v máji,po 55 dňoch, medzitým som robila tehotenské testy asi dve,ale všetko negat...proste to potrvá kým bude MS opäť pravidelná

Ak dojcite je normalne ze prvu memstruaciu po sestonedeli dostanete a dalsiu uz nemusite. Ja som to tak mala a dostala som az ked po ked mal drobec 10 mesiacov. Kojila som do roka. Potom uz bola menstruacia pravidelna🙃