Meškajúca menštruácia 5 dní
Ahojte baby, idem si po radu. Stálo sa niektorej že 5 dni meškania je na teste takáto čiarka každý deň? Mám pocit že to nesilnie. Mám všetky príznaky tehotenstva len tá čiarka akosi nechce silnieť. Ku doktorovi idem v pondelok len som chcela vedieť či ste sa stretli stym a tehotné ste boli. Ďakujem

@danici12 Ja som to takto mala a u mňa to bolo nakoniec biochemické.... Dostala som potom krvácanie. Inak ale môžeš mať napr. Aj cystu, pri nej sa vraj robí Slabo pozitívny test. Ale na 5. Deň meškania je to dosť slabá čiarka, nebudem ti klamať. Aj keď každej stúpa HCG rôzne.
@tinka_1807 po koľkých dňoch ste dostali krvácanie? Tak už nech je ako má byt
Skúsila by som inú značku testu
Asi by som to pripísala tomu biochemickému, ale aj nemusí byť. To je veľmi ťažko takto povedať. Najistejšia budeš v pondelok. Možno dovtedy sa aj menštruácia dostaví.... A teda skúsila by som iný test, čo to povie.
To asi nebude prosperujuce tehotenstvo :(
testy by v pripade prosperujuceho tehotenstva mali obden urcite silniet... neviem aky test robis a neviem ani aktualne, ktore su spolahlive alebo nie... skus zajst k doktorovi , naberie krv a vysledok bude jednoznacnejsi... 5 dni meskajuca MS aj po posunutej ovulacii by mali byt obe ciarky vyraznejsie a minimalne teda stmavovat.... toto nevesti asi najlepsi zaver, ale na to sme tu malí páni, aby sme davali taketo vyjadrenia... smer gynekolog a odber na HCG
Keď tak skús digitálny test

@danici12 Ja som to takto mala a u mňa to bolo nakoniec biochemické.... Dostala som potom krvácanie. Inak ale môžeš mať napr. Aj cystu, pri nej sa vraj robí Slabo pozitívny test. Ale na 5. Deň meškania je to dosť slabá čiarka, nebudem ti klamať. Aj keď každej stúpa HCG rôzne.