Meškajúca menštruácia 7 dní a negatívne testy
Zdravím menštruácia mi mešká 7 deň test som si robila na 3 deň aj dnes na 7oba negatívne .. Už 3 mesiac sa snažíme no nechávame tomu čas... No 2 týždne pociťujem v podbrušku ťahanie, pulzovanie a tlak raz na ľavej strane druhý krát na prvej strane podbruška.. Pred očakávanou ms som to brala ako pms, no ms neprišla tak teraz neviem Dr som vola predvčerom, sestrička mi povedala ze mam počkať do konca týždňa ak nepríde ms mam sa pondelok zastaviť.. Neviem si to vysvetliť keďže testy sú negatívne, tak dlho mi ešte nemeskalo max 1-2 dní
Stresli ste sa už s tým, že vám to meškalo pri pravidelnom cykle tak dlho a testy negatívne a Dr vám potvrdil ze ste alebo naopak to malo inú príčinu ďakujem za odpovede

Najpravdepodobnejšil scenár je, že tento mesiac cyklus pravidelný nebol. Ovulácia nastala o trochu neskôr a ms ti ešte len príde. Je malá šanca, že by si bola tehotná, toľko by ti meškala menštruácia a testy by to neukázali. Príčin vie byť viacero ale henten scenár je najpravdepodobnejší. Tak sa to stalo aj mne, cykly pravidelné a potom zrazu výrazne omeškaná ovulácia. Nemala som ani stres, ani som nebrala lieky, ani som nebola chorá. Len sa omeškala a o koľko sa omeškala ovulácia tak o toľko aj menštruácia.