Meškajúca menštruácia 9 dní
Ahojte,
menštruáciu som mala naposledy od 23.9. a pohlavný styk naposledy 7.10. Menštruácia mi teda dnešným dňom mešká 9. deň - robila som si 3 testy (naposledy dnes, všetky 3 negatívne). Takže predpokladám, že takmer mesiac po styku by už test ukázal prípadné tehotenstvo (prosím opravte ma ak sa mýlim).
Čo sa týka príznakov, tak ma počas dňa "prepadnú" kŕče v bruchu, ako keby má menštruácia prísť ale po chvíľke to prestane. Lieky neberiem žiadne, antibiotiká som v poslednej dobe tiež nebrala. Menštruáciu som vždy mala viac-menej pravidelnú, niekedy sa oneskorila o 2-3 dni ale nikdy nie takto dlho.
Chcela by som sa spýtať, stretla ste sa niektorá už s týmto? Prišla Vám menštruácia sama alebo ste navštívili gynekológa? Prípadne nejaké rady na vyvolanie meškajúcej menštruácie.. 🙂
Moja doktorka má momentálne dovolenku, preto sa chcem uistiť aspoň takto.
Za všetky rady ďakujem 🙂
Teraz toľké ženy, čo majú výkyvy v cykle. Môže to byť aj tak aj tak 🙂 I keď na 9ty deň si myslím, že by si aspoň jeden test už mala pozitívny.
Ďakujem kočky, menštruácia nakoniec dorazila po 10. dňoch sama 🙂

obcas sa to stava. vzdy som mala ms pravidelnu, ale obcas prisli aj taketo odchylky. ms mi meskala asi 2t. niekedy prisla sama, inokedy pomohla inj od dr