icon

Meškajúca menštruácia a biely test

28. nov 2021

Ahojte dievčatá, idem si k Vám po radu. Posledná menštruácia mi začala 29.10. Mala som ju klasicky 5 dní ako zvyknem. 10.11. som bola na gynekologicku prehliadku, kde mi doktorka povedala že ovulacia podľa veľkosti vajíčka by mala byť cca ten víkend. Menštruáciu som mala dostať 24.11. (Môj cyklus je približne 25 až 30 dní aspoň tak tomu bolo doteraz) ... krámy nikde, tak som sa rozhodla ze idem teda dnes testovať. Test biely (baby toptest). Prosím Vás, stalo sa vám niekedy ze vám takto meškali a test spravený po očakávanej menštruácii biely? Je to stratené aj tento mesiac? Alebo mam ešte nádej? Rozmýšľala som aj nad tým ze sa mi mohli oddialiť aj inou príčinou, ale stres som absolútne nemala, chorá tiež nie som (bežný jesenný soplík).. kde môže byt problém?

snazilka_bio_mamka
28. nov 2021

ja by som isto netestovala baby top testom, jeden z najhorsich. Skus intimed alebo tie z lekaren plus alebo dr. max..

autor
28. nov 2021

Žiaľ iný som doma nemala, tento som kupovala toto leto... uvidím, ak tak zajtra zbehnem do lekárne na iný.. máš s týmto testom nejakú negatívnu skusenost?

snazilka_bio_mamka
28. nov 2021

mne ukazal ciarku ked som tehotna nebola a kamoske zas neukazal absolutne nic a tehotna bola. celkovo recenzie ked precitas tak je to naprd test... skus nejaky lepsi,drzim.silno palce

autor
28. nov 2021

Ďakujem pekne, to som netušila

agacela
28. nov 2021

Top test mi ukazoval úplne slabú čiarku napríklad v porovnaní s pepinom….

Môžeš byt tehotná aj nemusis … ja by som to nebrala ešte ako meškanie nakoľko sama nevieš v ktorý deň ti majú presne prist …

Skus počkať pár dni ak je teraz negatívny uvidis čo vyjde na teste 🙂

autor
28. nov 2021

@agacela jasné, len keď väčšinou chodia po 25 26 27 dňoch a raz sa mi stalo ze prišla mrcha na 30 a teraz je to už v podstate 31 tak uz sama neviem a mam v tom chaos, či a kedy testovať alebo netestovať🙄

agacela
28. nov 2021

Ja som testovala pred ms lebo som vedela kedy som mala ovulciu a chceli snažili sme sa o bábätko … mne vyšli 2ciarky už pred menštruáciou… skúsila by som teraz o 2dni a potom zasa o 2 a ak by nič nebolo na teste, kontaktovala by som lekára … zoberie krv, skontroluje ;)

autor
28. nov 2021

@agacela ďakujem pekne za radu tak to skúsim ešte v utorok ak nedorazi mrcha

mimi16
28. nov 2021

Ja mám naopak dobrú skúsenosť s Baby top testom. Ukázal aj keď takmer neviditeľnú čiarku už 10DPO. O tri týždne mám termín. Odporúčam Clearblue digitálny. Ten mi tehu potvrdil ešte v ten deň ako klasický test…. dva dni pred menštruáciou.

sunshine_18
29. nov 2021

Ahoj ja som natom uplne rovnako.. Ak chceš napíš IP