Meškajúca menštruácia a negatívny tehotenský test
Ahojte kočný.Idem po radu.. ani nie po radu , len trošku uchlácholenia...mám 2 deti, predtým nepravidelná červená , povracala som sa a bolo mi zle ,prišiel na radu test a 2 krát tehotná...teraz ? Mešká 5 dní a to mam pravidelný cyklus od druhého pôrodu, čo je 7 rokov 🤣áno sex bol , pred 4 týždňami cca a tak pred 2,5 týždňom( šak som stihol), prsia bolia, kríže dosť bolia a sem tam nepríjemný pocit a bolest v podbrušku, najprv biely výtok a teraz ružovkastý ale len keď sa utriem. V nedeľu mi bolo pol dňa zle, dnes som v práci zjedla večeru a bolelo ma brucho po hodke prestalo a teraz ma bolí zase.Dnes robený test negatívny.Áno pôjdem doktorovi , ale čo si myslíte ? Skúsenosti sú nadzlato...
On: sak som stihol
Ona: nič. Hoci sú tabletky, dámske prezervatívy, telieska, pesar
@anonym_74a1b2 a čo to s tým má? Ja neplačem, či som nedopatrením tehotná ..ak áno , ďalší krásny člen do rodiny, ja sa len inak cítim a mám iné prejavy a teda neviem, či spôsobené práve tehotenstvom...
@anonym_74a1b2 no, aj tak nič neni 100%, ja som toho živým dôkazom 🤣
@mirecka15 podľa mňa sa ti už spúšťa menzes (ten ružovkastý výtok). Príznaky, čo máš, síce bývajú pri tehotenstve, ale aj pri PMS. Ak by si to mala z tehotenstva, test by už bol pozitívny. Aj časovo, ak bol styk naposledy pred 2,5 týždňom, test by v prípade otehotnenia už bol pozitívny. Ja som tento mesiac bola presvedčená, že som v tom (príznaky totožné ako pri predošlých dvoch tehotenstvách, najmä nevoľnosti/nechutenstvo, čo inokedy nikdy nemávam, a aj tlak v podbrušku) a prd, test snehobiely a menštruácia prišla :D takže občas si z nás telo tak trochu robí srandu.
@mirecka15 podľa mňa sa ti už spúšťa menzes (ten ružovkastý výtok). Príznaky, čo máš, síce bývajú pri tehotenstve, ale aj pri PMS. Ak by si to mala z tehotenstva, test by už bol pozitívny. Aj časovo, ak bol styk naposledy pred 2,5 týždňom, test by v prípade otehotnenia už bol pozitívny. Ja som tento mesiac bola presvedčená, že som v tom (príznaky totožné ako pri predošlých dvoch tehotenstvách, najmä nevoľnosti/nechutenstvo, čo inokedy nikdy nemávam, a aj tlak v podbrušku) a prd, test snehobiely a menštruácia prišla :D takže občas si z nás telo tak trochu robí srandu.
@dixitka ved toto som chcela vedieť.Mám dve deti ale proste , mávala som nepravidelne ale až keď mi nebolo dobre dajako som urobila test a bol pozitívny. Menštruáciu mávam pravidelnú a presnú a teda príde bolest do krizov a brucha a už viem , a do polhodiny už to ide.Teraz mam bolesti vyše týždňa a nič , s tým som sa ešte nestretla...samozrejme budem spokojná s akýmkoľvek výsledkom , nesnažím sa o bábo, ale aj keby bolo ďalšia radosť v živote...len aj človek si googlí a už čítam len o chorobách, čo by "akože žena mohla mať , cysty atď...
@mirecka15 aj nasi si davali pozor :D tolko k nechranenemu styku a dovery sam v seba, ze som to stihol... sprav si test a budes mudrejsia... myslim dalsi test...