icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test

zenazturca
3. okt 2023

Dobrý deň, mešká mi MS už piaty deň, dnes som si robila test a vyšiel NEGATÍVNY. Príznaky nie sú žiadne okrem meskajucej MS a neustáleho nutkania na malú potrebu na WC. Mám otázku teda: skúsiť ešte obden testovať, alebo volať Dr, alebo dúfať to ze MS isto nabehne?
(Ovulacia bola, styk bol cca pred 2 týždňami v čase plodných dni). Po 2,5 roku snaženia ma nebaví takto každý mesiac testovať a trpnut ci to vyjde alebo nie.
Ďakujem

Meškajúca menštruácia a negatívny test
zuza265
3. okt 2023

@zenazturca ja by som este pockala. Kolko si vlastne dpo? Pises cca 2 tyzdne. To ti ms vlastne tolko asi nemeska ci?🤗

zenazturca
autor
3. okt 2023

@zuza265 DPO cca 17 dni

zenazturca
autor
3. okt 2023

@zenazturca MS mešká 5 deň

emma2782
3. okt 2023

Ovuláciu máš od sledovanú alebo len podľa appky?

zenazturca
autor
3. okt 2023

@emma2782 odsledovanu. Poznám pocit ked ju mám aj ovulacny vytok je toho dôkazom

emma2782
3. okt 2023

@zenazturca hovorí sa, že 14 dpo by mala byť už čiarka takže tehotenstvo to asi nebude. I keď človek nikdy nevie..
Skús zavolať Dr, tam ti presne povedia ako ďalej..mne keď meškala týždeň tak Dr mi kázala ešte týždeň počkať a po 2 týždňoch som dostala vyvolávačku

zenazturca
autor
3. okt 2023

@emma2782 rozumiem.
Krcok mám vysoko už týždeň aj na pocit bolestivý.

januska12323
3. okt 2023

Meškanie ms sa rieši najskôr po 2 týždňoch. Keď sa vám dlho nedarí treba požiadať gyn o vyšetrenia.

janetinka27
3. okt 2023

@zenazturca ahoj, treba asi potvrdit ovu aspon z krvi v konkretnych dnoch cyklu, ci vobec prebieha ako ma - bolesti a hlien este nie su uplny dokaz o prebehnuti a tiez nemusia oznacovat presny cas, kedy skutocne prebehne.

zenazturca
autor
3. okt 2023

@januska12323 všetky vyšetrenia mám absolvovane aj u gyn a v Care. Výsledok:všetko v poriadku.
Vrátane imuno, hp profil, genetika..

zenazturca
autor
3. okt 2023

@janetinka27 ovulaciu mám potvrdenú aj u Dr gyn.

19daniela90
3. okt 2023

Ahoj. Mne meškala ms mesiac. Testy negatívne, príznaky žiadne. Bola som u dr na utz, všetko čisté. Chcel mi pichnúť vyvolávačku, ale najprv mi musel vziať krv, aby aj krv potvrdila, že nie som tehu. No a krvný test pozitívny. Tak som chodila na krv každý druhý deň, či hcg stúpa primerane, či som naozaj tehu alebo mimomaternicové. Testy celý čas ng, utz čisté... dopadlo to tak, že až v 10. tt sa ukázala bublinka so srdiečkom. Celé tehotenstvo bolo zaujímavé. Bábo bolo uložené veľmi vysoko, v črevách zamotané. Vôbec mi nevedel dr vypočítať termín pôrodu. Aj prvé veľké meranie som musela ísť na vyššie pracovisko, lebo dr si nevedel poradiť. A keby ste videli v akých polohách ma vyšetroval, čo sa snažil nájsť, zmerať... no zábava celé tehotenstvo. Potom druhé veľké meranie opäť vyššie pracovisko, odber plodovej vody atď. Jooj, som rada, že už to mám za sebou. A v novembri toto naše prekvapenie oslávi prvý rok. A ešte dodám, že sa podaril počas viac stupňovej ochrany. V apríli 22 som mala termín na sterilizáciu a v marci 22 sa konečne ukázal, že je tam. A posledná ms bola koncom januára...

zenazturca
autor
3. okt 2023

@19daniela90 aspoň vám to vyšlo. Gratulujem.
Tak asi ešte počkám s testovanim. Nechcem zbytočne chodiť na gyn.

janetinka27
3. okt 2023

@zenazturca pises vyssie, ze ovu mas odsledovanu - pocit a hlien a potom pises, ze odsledovanu u dr.
bola si u dr. na potvrdenie aj v tomto cykle? lebo ak nie, este stale mas cas na prichod ms.

zenazturca
autor
3. okt 2023

@janetinka27 áno bola som aj v tomto cykle

nikol_ke
4. okt 2023

@zenazturca mne meska 5 den tiez a mam rovnake testy, podbeusko ma boli uz 10 dni a prsia zacali vcera, tiez cakam co z toho bude

zenazturca
autor
4. okt 2023

@nikol_ke mne 6 deň mešká, prsia vôbec nebolia.
Nie som rozhodnutá ci ešte kúpiť test a skúsiť alebo to vzdať

lucuass
31. máj 2025
@zenazturca

@nikol_ke mne 6 deň mešká, prsia vôbec nebolia.
Nie som rozhodnutá ci ešte kúpiť test a skúsiť alebo to vzdať

@zenazturca ahoj ako si vtedy dopadla bola si tehotná ?

zenazturca
autor
14. jún 2025
@lucuass

@zenazturca ahoj ako si vtedy dopadla bola si tehotná ?

@lucuass nie
Ani doteraz nie som

lucuass
18. jún 2025
@zenazturca

@lucuass nie
Ani doteraz nie som

@zenazturca no my sme sa snažili rok , potom som musela podstúpiť konizaciu a potom nič kašlali sme nato a teraz sme zas začali no a po tomto mesiaci keď mi meškali 12 dni krámy a nakoniec prišli tak kašlem nato už tiež. Neriešim , kedy má prísť tak príde