Meškajúca menštruácia a negatívny test
Ahojte, nemala by som uz mat 2 rovnake ciarky?tyzden mi meska Ms.. ako ste to mali vy? Trocha sa bojim mimomaternicoveho tehu, kontrolu mam za 10 dni

Máš krásny pozitívny test! Tehotenské testy nemávajú testovaciu čiarku rovnako silnú ako kontrolnú. Iba niektoré majú tak viac farbiva. Buď kľudná!
tieto dr max testy ukazuju neskor, keby si si urobila iny, mala by si ciarku silnejsiu, a dalsia vec, kolko si po ovulacii?
Máš krásny pozitívny test! Tehotenské testy nemávajú testovaciu čiarku rovnako silnú ako kontrolnú. Iba niektoré majú tak viac farbiva. Buď kľudná!
@glade22 dakujem, skusin este druhy z balenia za 3 dni a potom uz len na kontrolu 🙂
tieto dr max testy ukazuju neskor, keby si si urobila iny, mala by si ciarku silnejsiu, a dalsia vec, kolko si po ovulacii?
@babushkaem robila som ten test z actionu ale aj tam bolq cca takato ciarka, nie rovnaka. Dpo netusim ale mali sme s manzelom jediny styk na 19 dc takze muselo byt vtedy
@babushkaem robila som ten test z actionu ale aj tam bolq cca takato ciarka, nie rovnaka. Dpo netusim ale mali sme s manzelom jediny styk na 19 dc takze muselo byt vtedy
@anonym_autor ved ale to, ze stze mali styk neznamena, ze si mala aj ovulaciu, k oplodneniu mohlo prist o par dni neskor.
@anonym_autor nechápem tvojej otázke... meskajuca menštruácia a negatívny test? Kde je ten negatívny test? A keď máš obavy tak namiesto vypisovania a sledovania čiarok si už mala sedieť u lekára 🙄😮💨 Ty potrebuješ zájsť aj za iným lekarom
@anonym_autor nechápem tvojej otázke... meskajuca menštruácia a negatívny test? Kde je ten negatívny test? A keď máš obavy tak namiesto vypisovania a sledovania čiarok si už mala sedieť u lekára 🙄😮💨 Ty potrebuješ zájsť aj za iným lekarom
@anonym_80045d ospravedlnujem sa, pôvodny nadpis bol - Meskajuca menstruacia a slabsia druha ciarka ale MK mi to zmenilo na "negativny" test, comu nechapem ani ja. Nie som retardovana, test mam pozitivny.
@anonym_80045d neviem, ci si bola niekedy v zivote tehotna, ale v tomto stadih tehotenstva nevidiet absolutne nic. mozno gestacny vak ale este ani ten nemusi byt viditelny. To je vsetko, netreba byt arogantny za anonymnym nickom 😗
@anonym_autor máš krásne čiarky, jasne pozitívny test. Držím palce!
@anonym_autor máš krásne čiarky, jasne pozitívny test. Držím palce!
@ankare dakujem, MK mi uplne prepisal nazov diskusie, teraz vyzeram ako blbka 😀 povodny nazov bol, v zmysle toho, ci je druha slabsia ciarka adekvatna alebo sa mam.obavat nejakych komplikacii

@anonym_autor gratulujem 😊