icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test

majka8592
4. jan 2026

Ahojte. 31.12.2025 som mala dostať MS. Doteraz stále nič. Test som si robila 3.1. 2026, výsledok negatívny. Prsia mám citlivé, pocit akoby mala prísť a stále nič. 7.1. idem na dovolenku, tak rozmýšľam či si mám ísť dať pichnúť vyvolávačku alebo nie alebo čo. 🙂 Koľko Vám najviac meškala? Ďakujem za rady.

bessie12
4. jan 2026

@majka8592 teraz som dostala menzes presne po 90 dňoch. Už to aj skončilo.
Myslím, že každým dňom môžeš dostať. Ja by som ešte počkala.

majka8592
autor
4. jan 2026
@bessie12

@majka8592 teraz som dostala menzes presne po 90 dňoch. Už to aj skončilo.
Myslím, že každým dňom môžeš dostať. Ja by som ešte počkala.

@bessie12 toto sa mi stalo prvýkrát (teda meškala mi len pri prvom tehu, ale to som si pri bolesti prs spravila test a bol pozitívny).
Ešte som si hovorila, že ako dobre mi to vychádza, že na dovolenke nebudem mať. A teraz čakám kedy už konečne príde nech aspoň 2 dni si užijem, keď už nebude taká silná. Počkám teda a keď po dovolenke nebude tak pôjdem k dr. Ďakujem.🙂

anonym_c0a3c1
4. jan 2026

Prečo hneď vyvolávačka? Pravdepodobne prišla neskôr ovulácia a preto príde neskôr aj menštruácia. Na vyvolávačky sa chodí po týždňoch meškania.

majka8592
autor
4. jan 2026
@anonym_c0a3c1

Prečo hneď vyvolávačka? Pravdepodobne prišla neskôr ovulácia a preto príde neskôr aj menštruácia. Na vyvolávačky sa chodí po týždňoch meškania.

@anonym_c0a3c1 to mi prve napadlo ked som si precitala par diskusii o meskani ms. Ze im pichli vyvolavacku a potom prisla. Nechcem si ju dat pichnut, len som sq pytala na moznosti a na to kolko zenam trvalo meskanie ms.

anonym_c0a3c1
4. jan 2026
@majka8592

@anonym_c0a3c1 to mi prve napadlo ked som si precitala par diskusii o meskani ms. Ze im pichli vyvolavacku a potom prisla. Nechcem si ju dat pichnut, len som sq pytala na moznosti a na to kolko zenam trvalo meskanie ms.

@majka8592 niektorí gynekológovia to tak aj robia miesto hľadania príčiny. Ale podľa mňa škoda pichať vyvolávačku ktorá nie je pre telo prirodzená než počkať na menštruáciu ktorá sa pravdepodobne iba posunie lebo sa posunula ovulácia. Najlepšie je si sledovať cyklus, ja som sa už takto vyhla pár vyvolávačkám ktoré mi doktorka chcela dať, lebo som vedela že mi plus mínus 14 dní od ovulácia príde menštruácia. Až keby nepríde, tak vtedy rátam že mešká. Dovtedy nemešká menštruácia ale je len posunutá kvôli ovulácii.

krasneleto
5. jan 2026

5 dni meskanie nie je cas na vyvolavacku... je to skoro

angie972
5. jan 2026

@majka8592 ahoj, ja som mala pozitívny test až na 5 dni vymeskania MS, dovtedy negatívny 🙏 držím palce 😊