icon

Meškajúca menštruácia a negatívny test

gabulka28
9. nov 2021

Pekný deň prajem žienky, chcela by som prosím vás radu mala ste už niektorá meškajúcu MS cca mesiac a pol a popritom negat.test?S manželom sme sa len nedávno začali snažiť po dvoch rokoch som prišla o moje bolo by druhé bábätko v 11t. koli krvi mam Rh negativ, bolo to pre mňa veľmi bolestivé lebo po 13 rokoch sme sa s manželom rozhodli mat druhé😪😪😪po potrate som už bábätko nechcela aj keď už prešiel od vtedy nejaký čas zase sa to vrátilo veľmi túžime po bábätku, keby sa dalo chcela by som hneď teraz v tejto chvíli 😁😁😁😁 ale bohužiaľ to sa nedá, viete mi prosím aj niekto poradiť ako to nejak urýchliť???Ďakujem vám za každú radu každú skúsenosť😘

janetinka27
9. nov 2021

@gabulka28 ahoj, skus ist na kontrolu, co hovori tvoja sliznica. je dobre mat pravidelne MS, aby bola maternica zdrava. daju ti vyvolavacku, pripadnemu tehotenstvu neuskodi. drzim ti palce 🙂

allie458
9. nov 2021

Ja som to tak mala minuly mesiac, ze mi meskala MS a nebola som tehotna. Urobili mi hormonalny profil a zistili ze som mala anovulacny cyklus. Moze byt vela dovodov preco nemas MS kludne aj nachladnutie, stres. Podla mna by si sa mohla s doktorom poradit aj ohladom toho Rh negativ, citala som ze po prvom tehotenstve je nutne na to davat nejake lieky myslim ze injekcie aby telo neatakovalo plod. Velmi drzim palce 🙂

gabulka28
autor
9. nov 2021

@allie458 ďakujem pekne za radu mne po kyretazi pychli protilátku prišla som o bábätko aspoň ja si myslím ze koli môjmu gynekológovi keby mi ju pichol hneď tak by sa to nestalo v zdrav.karte mam všetko napísané krvnú skupinu, predčasný pôrod s dcérkou atď.😥 informovala som sa ze by sa to malo pichať každý trimester