icon

Meškajúca menštruácia a slabá čiarka na tehotenskom teste

7. máj 2025

Ahojte, meškajú mi dní 2 dní, tak som si spravila test, len kvôli tomu ze ma neskutočne bolia prsia, ale ze masaker.. a ukázal mi ducha, ale čo mam skúsenosti s 1.tehotenrsvom, nemali by byť už po meskani čiarky silnejšie?
Testovala som s testom Baby Top Test

Meškajúca menštruácia a slabá čiarka na tehotenskom teste
autor
7. máj 2025
sisska96
7. máj 2025

Je

jaskolka
7. máj 2025

Záleží,kedy bola ovulácia a kedy sa vajíčko uhniezdilo. Test je pozitívny,skús o dva dni,už by mala byť silnejšia čiarka. Testuj však tým istým typom testu, kvôli farbivu, keďže iba značka môže mať iné množstvo.

autor
7. máj 2025
@sisska96

Je

@sisska96 vďaka :D

autor
7. máj 2025
@jaskolka

Záleží,kedy bola ovulácia a kedy sa vajíčko uhniezdilo. Test je pozitívny,skús o dva dni,už by mala byť silnejšia čiarka. Testuj však tým istým typom testu, kvôli farbivu, keďže iba značka môže mať iné množstvo.

@jaskolka ďakujem veľmi pekne za peknú odpoveď, vyskúšam teda zas o 2 dní. 🙂 snáď sa podarí, ďakujem ešte raz

mimuska328
7. máj 2025

Aka značka to je? Top test?

autor
7. máj 2025
@mimuska328

Aka značka to je? Top test?

@mimuska328 ano, baby top test

mimuska328
7. máj 2025

Ten ma malo farbivá preto môže byť čiarka slabá

sofia1979
7. máj 2025

Určite je Pozitívny, držím palce daj foto o dva dni to už bude krajšia jasnejsia

autor
8. máj 2025
@sofia1979

Určite je Pozitívny, držím palce daj foto o dva dni to už bude krajšia jasnejsia

@sofia1979 zajtra si idem kúpiť znova tak uvidíme, som zvedavá aj ja, veľmi by som sa tešila 🙂 ďakujem krásne ❤️

netti87
Autor odpoveď zmazal
autor
9. máj 2025

No kocky robila som aj dnes, ale mne nejako extra silný nepríde, menzes mešká 4 dní, čakala by som silnejšie.. ale tak uvidím, počkám ešte týždeň a ak nedôjde, pôjdem k lekárovi, ale čo hovoria ostatné zeny, že test by mal byť už extra silný, tak môj nie je absolutne

autor
9. máj 2025

2 minútky po testovani

sofia1979
10. máj 2025

To už by pri toľkom meškaní boli silnejšie asi

autor
10. máj 2025
@sofia1979

To už by pri toľkom meškaní boli silnejšie asi

@sofia1979 uvidíme, počkám, dve čiarky tam sú, budúci týždeň zájdem k lekárovi.. snáď to vyšlo🙂 pri maličkej som mala slabé čiarky stále, s týmto testom tak snáď aj teraz to bude pozitívne

autor
10. máj 2025

Nedalo mi to, skúsila som ten plastový a tu mi príde ta čiarka už krajsia

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
sofia1979
10. máj 2025

Ja ti držím moc palce a verím že to bude ok