Meškajúca menštruácia a slabá čiarka na tehotenskom teste
Ahojte, meškajú mi dní 2 dní, tak som si spravila test, len kvôli tomu ze ma neskutočne bolia prsia, ale ze masaker.. a ukázal mi ducha, ale čo mam skúsenosti s 1.tehotenrsvom, nemali by byť už po meskani čiarky silnejšie?
Testovala som s testom Baby Top Test

Je
Záleží,kedy bola ovulácia a kedy sa vajíčko uhniezdilo. Test je pozitívny,skús o dva dni,už by mala byť silnejšia čiarka. Testuj však tým istým typom testu, kvôli farbivu, keďže iba značka môže mať iné množstvo.
Záleží,kedy bola ovulácia a kedy sa vajíčko uhniezdilo. Test je pozitívny,skús o dva dni,už by mala byť silnejšia čiarka. Testuj však tým istým typom testu, kvôli farbivu, keďže iba značka môže mať iné množstvo.
@jaskolka ďakujem veľmi pekne za peknú odpoveď, vyskúšam teda zas o 2 dní. 🙂 snáď sa podarí, ďakujem ešte raz
Aka značka to je? Top test?
Ten ma malo farbivá preto môže byť čiarka slabá
Určite je Pozitívny, držím palce daj foto o dva dni to už bude krajšia jasnejsia
Určite je Pozitívny, držím palce daj foto o dva dni to už bude krajšia jasnejsia
@sofia1979 zajtra si idem kúpiť znova tak uvidíme, som zvedavá aj ja, veľmi by som sa tešila 🙂 ďakujem krásne ❤️
No kocky robila som aj dnes, ale mne nejako extra silný nepríde, menzes mešká 4 dní, čakala by som silnejšie.. ale tak uvidím, počkám ešte týždeň a ak nedôjde, pôjdem k lekárovi, ale čo hovoria ostatné zeny, že test by mal byť už extra silný, tak môj nie je absolutne
To už by pri toľkom meškaní boli silnejšie asi
To už by pri toľkom meškaní boli silnejšie asi
@sofia1979 uvidíme, počkám, dve čiarky tam sú, budúci týždeň zájdem k lekárovi.. snáď to vyšlo🙂 pri maličkej som mala slabé čiarky stále, s týmto testom tak snáď aj teraz to bude pozitívne
Ja ti držím moc palce a verím že to bude ok