icon

Meškajúca menštruácia a tehotenské príznaky

27. apr 2025

Ahojte .prosím o radu
Dňa 28.3 som mala poslednú ms ,prvý deň menštruácie.
Cyklus je okolo 30 dní podľa aplikácie,ovu nemám odsledovanu Minulý rok sme takto prišli o bábätko tak mám celkom strach z týchto testov kôli mojej anemii stredne ťažkého stupňa.Podla aplikácie už mešká 3 deň .Podľa lekára potom ale ten nepozerá na aplikáciu by meškala až 29.4 prvý deň .( Z minulej skúsenosti) Ako oni berú prvý deň meškania .
Digitálny test robený 24.4 ,tieto palickove -posledný dnes ráno ..Je malý odstup medzi tým že hcg tak rýchlo nestúpa alebo vôbec nechce tmavnut ? Alebo vyzerá to normálne ? Mal to niekto podobne ? MS ( klop klop ) ešte neprišla .Prsia občas bolia a občas taký pocit akoby mala ms prísť . Ďakujem za prípadné rady .

Meškajúca menštruácia a tehotenské príznakyMeškajúca menštruácia a tehotenské príznaky
sweet20
27. apr 2025

Na tom palickovom teste z dneska ja vidim ciarku.. takze aj ten digitalny test je pravda

sweet20
27. apr 2025

Podla mna tie palickove testy nie su take citlive ako dg... alebo skus inu znacku toho papierikoveho testu, alebo silnejsi a uvidis co ti vyjde

januska12323
27. apr 2025

Sleduj si ovuláciu, zrejme ju máš neskôr a tým pádom ani nemôžeš mať silné testy.

autor
27. apr 2025
@sweet20

Podla mna tie palickove testy nie su take citlive ako dg... alebo skus inu znacku toho papierikoveho testu, alebo silnejsi a uvidis co ti vyjde

@sweet20 a vieš mi prosím nejaký silnejší odporučiť? Lebo tento Dr Max mám zatiaľ silnejší .Skúšala som aj top test ale tam tiež maličký duch .Neviem či ovulácia mohla byť posunutá alebo nie .Mám to nepravidelne preto mám ešte ako takú nádej že sa scenár nezopakuje .Mala som to takto keď som bola tehu keď som o maličké prišla a hcg bolo vtedy u lekára 20 a na pohotovosti ako som začala krvácať tak už 15 hodnota .Teraz sa len stále modlím a sledujem či tmavnu ale moc mi to nepomáha 🫣

autor
27. apr 2025
@januska12323

Sleduj si ovuláciu, zrejme ju máš neskôr a tým pádom ani nemôžeš mať silné testy.

@januska12323 aj toto ma napadlo lebo podľa zázračnej appky som mala mať ovu 9 teho ale akurát sme si dali od sledovania pauzu a bum :D

nika_val
27. apr 2025

Skús test značky Livsane (benu lekáreň)
Mne vždy ukázal buď čiarku alebo nič nikdy robil ducha 🙂
Majú 2 varianty jeden je ružový ten je včasný a citlivejší a potom modrý. Tak kúp ten ružový
A držím palce 😊

autor
27. apr 2025
@nika_val

Skús test značky Livsane (benu lekáreň)
Mne vždy ukázal buď čiarku alebo nič nikdy robil ducha 🙂
Majú 2 varianty jeden je ružový ten je včasný a citlivejší a potom modrý. Tak kúp ten ružový
A držím palce 😊

@nika_val myslíš ten kde je jeden v balení ? Alebo tie dva ? Ďakujem ☺️ nádej umiera posledná.

nika_val
27. apr 2025

Ja som mala tento..takže ten čo je 1 v balení 🙂

sweet20
27. apr 2025

Autorka, verim, ze bude pozitivny 😇

autor
27. apr 2025
@nika_val

Ja som mala tento..takže ten čo je 1 v balení 🙂

@nika_val asi ho skúsim lebo vážne sa nedá spoľahnúť už ani na tie testy .Momentálne som len skúsila opäť Digi a už ukazuje - a ms nikde ani náznak :/ buď je to tým že som ho urobila teraz a nezachytil dostatok alebo sa môžem skôr zas rozlúčiť a pripravovať na to najhoršie.

autor
27. apr 2025
@sweet20

Autorka, verim, ze bude pozitivny 😇

@sweet20 kiežby to bolo no začínam byť skepticka voči tomu

nika_val
27. apr 2025

Ja som si raz kúpila tento ale tak testovala som až keď mi 7 dní meškala takže tam boli koľajnice na ňom (to tehotenstvo nedopadlo dobre) ..potom som si kúpila na testovanie už ani neviem akú značku ale boli len take pásiky 3 balenie a každý jeden mi robil ducha/kanálik a to som netestovala skôr ale vždy v deň očakávanej ms
Tak som si nakúpila do zásoby tie Livsane a už len potom testovala len s nimi a boli buď negatívne jasne som nemusela nič hľadať alebo teda naposledy bol pozitívny

autor
27. apr 2025
@nika_val

Ja som si raz kúpila tento ale tak testovala som až keď mi 7 dní meškala takže tam boli koľajnice na ňom (to tehotenstvo nedopadlo dobre) ..potom som si kúpila na testovanie už ani neviem akú značku ale boli len take pásiky 3 balenie a každý jeden mi robil ducha/kanálik a to som netestovala skôr ale vždy v deň očakávanej ms
Tak som si nakúpila do zásoby tie Livsane a už len potom testovala len s nimi a boli buď negatívne jasne som nemusela nič hľadať alebo teda naposledy bol pozitívny

@nika_val uvidím nechám tomu voľný priebeh,čo má prísť príde .Skúsim cez týždeň ešte ten test.Dakujem krásne .

jani0104
27. apr 2025

Baby, vidíte tam niečo ?

magnam1318
27. apr 2025
@jani0104

Baby, vidíte tam niečo ?

krasneleto
27. apr 2025
@jani0104

Baby, vidíte tam niečo ?

@jani0104 vidim

sweet20
27. apr 2025
@jani0104

Baby, vidíte tam niečo ?

@jani0104 ja vidim takeho ducha... kolko ti meska?

jani0104
27. apr 2025

Tak 1-2 dni, toto je dnešný test

sweet20
27. apr 2025
@jani0104

@jani0104 snad bude silniet.. drzim palce

sweet20
27. apr 2025
@jani0104

@jani0104 skus aj digitalny

autor
28. apr 2025
@sweet20

@jani0104 snad bude silniet.. drzim palce

@nika_val
@sweet20
Tak dnes som opäť šokovaná ,bola som u lekára ,čaká ma kontrola budúci týždeň,teraz by ešte nič nevidel no po včerajšom - som strácala nádej a dnes hovorí partner skúsime ,tak sa stalo a zázrak alebo bojuje ten drobec ? 🫣 Alebo je možné že hcg stúpa na začiatku pomaličky,posunutá ovu ? Netuším už .

autor
28. apr 2025

Dobojované 😭 jasno červená krv na papieri 🥺 ďakujem za podporu a rady ❤️‍🔥

vladuskaa2211
28. apr 2025

skuste znova clearblue ten ultra vcasny, mne tiez uz meska menstruacia dnes 10 ty den a mam bolesti v bruchu, krize, prsia a stale cakam kedy ju uz konecne dostanem, kazdy mesiac nepravidelne a uz som z toho na nervy, co by som som zato dala aby som ju mala kazdy mesiac a v poriadku, inak mam 2 deti, 2 dcerky a tiez som skusala tie testy co mate Vy na fotke

vladuskaa2211
28. apr 2025

Hcg na zaciatku stupa pomaly mne sa zda a ta krv co ste pisali tak k lekarovi a na udrzanie tehotenstva vrat kyselinu listovu a caje ako alchemilka, mata atd