icon

Meškajúca menštruácia: Môžem byť tehotná aj napriek negatívnemu testu Pepino?

21. jan 2025

Ahojte. Mešká mi menštruacia 5 dni. Robila som si test prepino. A bol negatívny. Myslite, že je slabí a mám kúpiť iný? Alebo mám ešte čakať. Alebo aké s nimi máte skúsenosti? ( a ci je možnosť , že som tehotná. Tak áno)

calathea97
21. jan 2025

No keď ti už Pepino neukázal čiarky, tak tehotná nie si 😅. Ale, nie, robím si srandu, ale práveže testy Pepino veľmi, veľmi duchujú a ukazujú čiarky aj keď žena nie je tehotná. Máš pravidelnú ms? Máš odsledovanú ovulku? Možno sa ti len posunul cyklus 🤷‍♀️. Za seba odprúčam skôr testy Livesane, Dr. Max, Top test alebo In time. S týmito testami mám naozaj dobré skúsenosti 😊 Držím palce aby si si našla dve čiarky 😊

autor
21. jan 2025

@calathea97 ďakujem za odpoved😊tiež som čítala práve že ukazujú aj keď nie je😂🙈skúsim zajtra kúpiť iné teda. Menštruáciu mám taku, že niekedy mi kde pravidelne a niekedy sa mi stane, že mi pride o pár dni skôr alebo max 2-3 dni neskor. No teraz to je dlhšie. Som nafúknutá, stále by som len jedla, preto som myslela, už pred 5 dňami, že mi pride, lebo som mala aj bolesti jemne v podbrušku. A ovuláciu sledujem len podľa aplikácie a mavam bolesti, tak to presne viem. No tento mesiacom som veru bolesti pri ovuláciu necítila. Možno tým, že to bolo počas sviatkov pred a počas nového roku, boli sme mimo domu, tak som sa musela venovať viac veciam.

cimage
21. jan 2025

Mne Pepino vzdy ukazal presne, ked som nebola tehotna, tak nic a ked ano, tak pekne kolajnice. Ale otestuj este neskor s inym testom ked nemavas presnu ms.

bambulka711
21. jan 2025

Ak mešká 5 dní a na teste nič, tak ak sa neposunula ovulka, tak asi nič z toho 😔 ale rada by som sa mýlila.

andrejka88888
22. jan 2025

mne vzdy spolahlivo ukazal pepino vysledok. Nikdy duchy a to mam uz 5 dieta. Naco preplacat testy koli obalu.