Meškajúca menštruácia - možnosť otehotnenia
Dobry vecer zienky. Menstruacia mi meska 10. den posledna meskala tiez 16 dni. Mam sice poslednu dobu stresove mesiace ale ani toto mi velmi nepridava. Mala som nechraneny pohlavny styk den po omeskani. Myslite ze je sanca?
@natasqa00 este nie
A to odkial mame vediet? Co tak spravit test ? Ak meska 10 dni už by si mala pekne ciarky, ak ti meskala ms aj minuly mesiac, moze to byt vplyvom stresu alebo nejaka hormonálna porucha
@dadka1997 ved som to tu aj napisala, ze stres je pritomny. Pytala som sa, co si myslite nie ci viete.😀
Ale co ti pomoze ked ti tu 10 ludi napise ano mozes byt a 10 nemôžeš byt ? Stale to brmas isteca je to 50 na 50, vzdy ked meska ms je mzone byt tehotna
Ja si myslim, že si. Pomohlo?
Sprav si test
och.......... zase genius
@sisska96 prosim?
Však si sprav test.
@sisska96 ok, stacilo normalne odpovedat bez ironie.. uz aby sa clovek nemohol nic opytat
Ono menstruacia môže meškať kvôli hocičomu, možno aj ten stres, keď aj minulý mesiac Vam meskala tak dlho, skúste teplú vanu, červené vino🙂tehotná byť nemusíte, ale takisto aj môžte , treba spraviť test a budete vedieť na com ste, to už by mali byť krásne silné čiarky
Tak vieš, keď sa pýtaš v štýle včera som podala lotto, vyhrala som? 🤷 tak nemôžeš čakať iné odpovede.
Prečo sú tu na koni stále take uštipačne komentáre? Lebo každá normálna žena, by si urobila test, keď jej mešká menštruacia. A naopak, by si každá normálna žena robila test až po vynechaní menštruácie a nie dva dni po styku.
Ale ste na nu zle a ona sa len slusne opytala.
Sarkazmus.🤭
10 dní ti mešká menzes, test si si nespravila, no my máme vedieť či si alebo nie si tehotná. To vážne? 🤷
Jaaaj taak tu je dovysvetlenie,,uz som ti reagovala v dalsej tvojej teme..teraz podla toho co pises,pojde zrejme o tehotenstvo..urob tehu test..mas 15rokov, to bude pruser ak si vtom 😖

Test ste si neskusali robiť?