icon

Meškajuca menštruácia, negatívny test

emickaaa
26. aug 2019

Dobrý večer Vám prajem, menštruácia mi mešká 10dni no včera vykonaný digitálny test značky ClearBlue mi ukázal negatívnu odpoveď. Lekárka je na dovolenke a ja neviem co mam robiť, v živote som nemala takéto stresy... Co by to mohlo byt?
Ďakujem všetkým za odpovede

elkakk
26. aug 2019

@emickaaa ja som mala viac krát toto raz cysta ktorá sa neskôr vyplavila a potom zvýšený hormón testosterón odporucam piť čaj alchemilky veľmi pomáha alebo myši chvost najlepšie striedať

ivi2891
26. aug 2019

@emickaaa môžu to byť aj hormonálne zmeny .

emickaaa
autor
26. aug 2019

@ivi2891 hormonálne zmeny? Mám 20rokov neviem ci je to zrovna ono

emickaaa
autor
26. aug 2019

@elkakk mne sa práveže toto nikdy nestalo, nikdy mi takto dlho nemeskala..

elkakk
26. aug 2019

@emickaaa to sa predtým ani mne nestalo no stava sa

emickaaa
autor
26. aug 2019

@elkakk ďakujem málinko ste ma ukludnili 🙂 veď sama som predsa ešte dieťa, neviem co by som robila ak by som bola tehotná....

saskia_98
26. aug 2019

@emickaaa ja v tvojom veku som už rodila 😅😅 ale klud. Moze to byt aj stres. Ja ked som este mala ms a nebrala anti, bezne mi takto meskala zo stresu, hormony, cysta, proste hocijaka blbost. 😉

mirkava
26. aug 2019

@emickaaa mne sa bezne stavalo, ze mi cely cyklus vynechala MS a dalsi som normalne dostala. Stacil len stres a uz neprisla. Ked mas negativny test po 10tich dnoch meskanua tak na 99% nie si tehotna 😉

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
maminuska
26. aug 2019

@emickaaa v 20 dieťa ? S volebným právom , samostatným rozhodovaním , trestnoprávnou zodpovednosťou ? V 20 rokoch som porodila a starala sa o dcéru .
Urob si opakovaný test po dvoch dňoch . Ak ho budeš mať negatívny , tak potom už len ku gynekologovi .

tasticka59
27. aug 2019

Treba si pockat a skusat sa pretestovavat, pokial sa tvoja doktorka nevrati z dovolenky alebo ak tak, isto ma za seba vypisany nejaky zastup, ku ktoremu by si mohla ist

ankusik
27. aug 2019

@maminuska kazda zena to citi inak, ja som sa napr. este 2 roky dozadu tiez necitila dost zrela na to, aby som vychovala dieta... A to som mala 26 a nie 20, ako ma autorka.

maminuska
27. aug 2019

@ankusik nebyť zrelá na dieťa a v 20 rokoch sa definovať že som ešte dieťa ...je značný rozdiel . 20 ročný človek nie je dieťa .
Napísať veď som ešte dieťa ..je kus cez čiaru .

hajanka
27. aug 2019

@emickaaa aj ja som v 20 uz mala syna, v 19 som otehotnela a nie je lepsie nez cim skor, s pribudajucim vekom je to tazsie aj napor na organizmus, aspon u mna a znamych co pocuvam. Ked sa citis v 20 byt dieta, tak nesexuj. Pockaj par dni a sprav si opat test.