Meškajúca menštruácia z antibiotík verzus tehotenstvo
Ahojte, viem, že takáto téma tu už určite bola diskutovaná, ale už som z toho dosť nervózna tak by som chcela vedieť názor aj Vás ostatných 🙂 V dnešný deň mi mešká menštruácia už 15 deň. Robila som si už viacero testov jeden 5 dni po očakávanej menštruácii a daľší asi 8 deň a obe boli negatívne. Neviem či takéto meškanie mohli spôsobiť antibiotika, ktoré som brala na zápal močových ciest ale zdá sa mi už priveľké meškanie. S partnerom máme pravidelný styk bez ochrany. Som veľmi nervozná, babatku by som sa tešila, ale už výsledok chcem vedieť lebo takáto neistota je na nervy. Navyše s aobávam či bude všetko ok keď som brala antibiotika ak som už bola tehotna a ešte som prekonala aj brušnú virozu. PMS ktorý je u mna pravidelný a veľmi neprijemný nemam žiaden sem tam citim bolesť v podbrušku ako na kramy ale stále nič niekedy bývam už nervozna istý čas som prestala mať chuť na sex, už som z toho zmatena. Prosim napíšte mi Vaše skúsenosti či názory budem Vám veľmi vďačná.
ďakujem pekne, že si reagovala...prave preto tu píšem lebo teraz nemám možnosť zájsť k lekárke lebo som odcestovaná... uvidíme asi ešte skusim urobiť jeden test...už by som chcela vedieť čo a ako...
urcite to moze byt aj liekmi ale s istotou ti to potvrdi len lekar
@janka0908 no tak potom uz len trpezlivost....ale mne sa este i v 18r stalo,ze som nemala m niekolko mesiacov,ale nemala som z cohu byt tehu,takze som vobec nestresovala.... a i potom som mala niekedy dlhsi cyklus napr i 45dni a tak prisla m. A naposledy si tiez s muzom hovorime,ze uz mam zase pms nalady a neda sa so mnou vydrzat,ze uz urcite dostanem, ale napokon vysiel pozitivny test a pms trvalo cca prvy trimester.Preventivne odporucam vyhnut sa alkoholu 😉
ďakujem pekne za reakcie 🙂 tak ja som v poslednej dobe mala celkom presnu menštruaciu uz mi nezvyklo meškavať...moŽno to je fakt antibiotikami mala som ich dosť silne... mne je toto cudne ze ptraveze pms mam stale mam hnusne nalady naliate bolestive prsia a teraz vooobec nic...
porad sa s gynekologom na stránke www.poradnagynekologa.sk
@dadulka256 dakujem pekne za odporucanie na stranku 🙂 🙂 🙂
@janka0908 ahoj no ako si dopadla?

@janka0908 moze to byt i z liekov.teoreticky ti moze i uplne vynechat.ak nechces cakat,skus ist k lekarovi,uz by to mal vediet potvrdit tehu z krvi,al ti pichne vyvolavacku na spustenie.