Meškajúci menzes po pôrode v 21. týždni
Zdravím, iba sa sem idem spýtať či sa niektorá s tým stretla za pár dní to bude 5 mesiacov čo som porodila synčeka v 21tt.. Užívala som antiku tri mesiace aby sa mi nahodil cyklus, menzes mi už chodil normálne.. No dnes mi už tretí deň mešká menzes, ani necítim žiadny náznak že by sa blížil, no zaznamenala som výtok hlienovity priesvitný až biely bez zápachu.. Stalo sa to niektorej a bola tehotná? Ďakujem za každú skúsenosť 🙂 iba si rozširujen možnosti, lekárovi iďme vo štvrtok
Ahoj, ja som porodila / potratila v 23tt a tiež je to 5 mesiacov. Od vtedy mam cyklus nepravidelný 23 až 28 dnovy. Tento mesiac sa dokonca pridalo spinenie a dnes to vyzerá, ze menštruáciu dostanem na 19DC. Tiež neviem, či je to normálne, keďže je tomu už 5 mesiacov, či sa telo ešte stále dáva dokopy. Som uz z toho nesmierne zúfalá, lebo sa už snažíme, no pri takomto cykle to je zrejme zbytočne 🙄 Pred tým som mala cyklus ako hodinky 24 dňový.

No po tehotenstve je všetko možné. Telo sa dava dokopy, hormóny pracujú. Ten cyklus môže byť hocijako rozladeny, ovulácia môže byť ešte vselijaka. Môžeš aj nemusíš byť tehotná. Ja som napr otehotnela už 2 mesiac po pôrode.