Meškanie a negatívny test
Idem sa asi skor postazovat ale aj opytat na nazor. Odkedy mi po porode zacal cyklus mam uz dva roky presne 27 alebo 28 dni s vynimkou jedneho mesiaca pred rokom ked som bola odcestovana. Po minulomesacnej MS sme prestali s manzelom pouzivat ochranu, kedze chceme druhe dieta. Kedze mi to uz tri dni meska bola som si ista ze to vyslo. No ale test je negativny. Ovulaciu mavam v prvej polke cyklu. Potom mam take "suche" obdobie. Zda sa mi neuveritelne ze teraz sa mi objavil nejaky problem s cyklom, prave tento mesiac! 😤☹️ Zvyklo ma aj pichat v podbrusku na lavej strane o to viac som si bola ista ze som v tom a nakoniec z toho bude nejaka cysta ? Co myslite?
@merien259 dakujem no ja som tesne pred ms urcite neotehotnela lebo som ani s muzom nebola. naposledy asi 17DC.....to som myslela ze uz by aspon slabucko ukazalo
@martinoocka ale tak je nejaká doba kym sa vajicko uhniezdi, este par dni pockaj a potom sprav test
Ja som bola tehotna a test mi vysiel negativny, gynekolog mi povedal ze som si ho mala robit najskor 14dni po meskani menstruacie (ja som robila 5.den po omeskani)
Dakujem baby, rano som si robila a stale negativny, necham to teda tak tyzden a skusim znova lebo to nema zmysel kazde dva dni testy kupovat. Ked ani potom tak pojdem ku gynekologovi. Pri prvom mi ukazalo slabu ciarku uz 4 dni pred MS , tak ste mi dali nadej este teraz ☺️
@martinoocka mne chodila presne vzdy a tento mesiac 3 dni meskala- myslim ze to bolo hlavne v hlave lebo som si to priala 🙂 a nakoniec dosla a taktiez negativne testy v den ms.. ale teraz uz to necham volne bud to bude alebo ne

@martinoocka ahoj skus si spraviť test neskôr a uvidis.... mne vysiel prvy pozitívny po troch týždňoch meškania, ake ja som otehotnela tesne pred ms