icon

Meškanie a negatívny test

martinoocka
8. dec 2018

Idem sa asi skor postazovat ale aj opytat na nazor. Odkedy mi po porode zacal cyklus mam uz dva roky presne 27 alebo 28 dni s vynimkou jedneho mesiaca pred rokom ked som bola odcestovana. Po minulomesacnej MS sme prestali s manzelom pouzivat ochranu, kedze chceme druhe dieta. Kedze mi to uz tri dni meska bola som si ista ze to vyslo. No ale test je negativny. Ovulaciu mavam v prvej polke cyklu. Potom mam take "suche" obdobie. Zda sa mi neuveritelne ze teraz sa mi objavil nejaky problem s cyklom, prave tento mesiac! 😤☹️ Zvyklo ma aj pichat v podbrusku na lavej strane o to viac som si bola ista ze som v tom a nakoniec z toho bude nejaka cysta ? Co myslite?

merien259
8. dec 2018

@martinoocka ahoj skus si spraviť test neskôr a uvidis.... mne vysiel prvy pozitívny po troch týždňoch meškania, ake ja som otehotnela tesne pred ms

martinoocka
autor
8. dec 2018

@merien259 dakujem no ja som tesne pred ms urcite neotehotnela lebo som ani s muzom nebola. naposledy asi 17DC.....to som myslela ze uz by aspon slabucko ukazalo

merien259
9. dec 2018

@martinoocka ale tak je nejaká doba kym sa vajicko uhniezdi, este par dni pockaj a potom sprav test

tina1305
9. dec 2018

Ja som bola tehotna a test mi vysiel negativny, gynekolog mi povedal ze som si ho mala robit najskor 14dni po meskani menstruacie (ja som robila 5.den po omeskani)

merien259
9. dec 2018

@tina1305 tak este pockaj a uvidíš.... prajem ti aby to bolo tak ako si želáš 😉😉

martinoocka
autor
10. dec 2018

Dakujem baby, rano som si robila a stale negativny, necham to teda tak tyzden a skusim znova lebo to nema zmysel kazde dva dni testy kupovat. Ked ani potom tak pojdem ku gynekologovi. Pri prvom mi ukazalo slabu ciarku uz 4 dni pred MS , tak ste mi dali nadej este teraz ☺️

buuu
10. dec 2018

@martinoocka mne chodila presne vzdy a tento mesiac 3 dni meskala- myslim ze to bolo hlavne v hlave lebo som si to priala 🙂 a nakoniec dosla a taktiez negativne testy v den ms.. ale teraz uz to necham volne bud to bude alebo ne