icon

Meškanie menštruácie

saruska1111
27. feb 2025

Ahojte baby minuly mesiac som mala sex počas ms asi na 3-4 deň síce ale aj tak a odvtedy mi to mešká poslednú ms som mala pred 51 dňami ale už 10 dni cca mám bolesť v podbrušku a take nepríjemne bolesti aj v spodnej časti krížov ako keby to mám dostať a nic 🫣 aj som spinila asi dva dni ako keby sa chce spustiť a zase nic.. testy som si robila 2 a negatívne.. sex som mala takto prvý krát že aj počas menštruácie môže to byt tým ? Mne to síce vždy meskavalo týždeň 10 dni inokedy chodili na čas ale nikdy som nemala take špinenie a bolesti 2 týždne k lekárovi sa chystám.

luli552
Autor odpoveď zmazal
luli552
27. feb 2025

@saruska1111 tu vám podľa mňa nikto nepovie čo to je.... tehotná podľa testov nieste a či mate zdrav. problém povie len lekár 🙂 ale ja osobne si nemyslím že je to sx počas ms... podľa mňa je to skôr hormonmi že vám kolišu

janetinka27
27. feb 2025

@saruska1111 ahoj, to moze byt presne hormonalneho povodu, ovulaciu mavas?

saruska1111
autor
28. feb 2025

@janetinka27 áno mala som

malycka
4. mar 2025

@saruska1111 pekný deň môžem sa opýtať ako to dopadlo prišla vám menštruácie

malycka
4. mar 2025

Dobrý deň idem sa pridať dneska je tomu 5 dní čo mi mešká menštruácia test som mala negatívny a ani sa o dieťa nesnažíme vôbec dávame si aj pozor v deň ako.som ju mala dostať tak som aj ochorela prechladla skoro celú sobotu som preležala kašeľ natchu mám do teraz môže byť že mi mešká menštruácia aj z prechladnutia alebo aj to že som bola na infúzii kvôli mierne nízkemu zelezu v krvi ak mi to nepríde určite pôjdem ku lekárovi ďakujem za odpoveď

saruska1111
autor
5. mar 2025

@malycka zdravím nie neprišla mešká mi mesiac

malycka
5. mar 2025

@saruska1111 hádam sa vám spustí mne včera večer akurát začala až mi odlahlo lebo mám bábo ešte nechcem

saruska1111
autor
5. mar 2025

@malycka no aj ja už som z toho vystresovaná a už sa bojím si urobiť znovu test.. dva boli negatív a dieťa tiež nechcem to vôbec.. tak snáď príde tento mesiac už

malycka
7. mar 2025

@saruska1111 mne dosť pomohlo popíjať čaj alchamilkovy a vaňa