icon

Meškanie menštruácie

januska0010
4. mar 2025

Dobrý deň chcela by som sa spýtať na názory ostatných žien mám 17 rokov za chvílu za necelý mesiac mam 18 mešká mi menštruácia už 16 dní neviem kvôli čomu samozrejme ma hneď napadlo prvé dni či niesom tehu mám priateľa ale on je v týchto veciach veľmi pozorný a opatrný a vždy používa ochranu bez toho to ani nechce robiť ale v jeden deň sme na to mali takú chuť že sme mali 2 kolá pri prvom sme mali prerušovaný styk a pri vyvrcholený priateľ vo mne nebol no a hned po tom si ochranu dal dole a o necelú minutku si nasadil čisto novú a aj ju skontroloval len že pri 2 pokuse sa mu nepodarilo sa urobiť a tak sme toho nechali skontroloval ochranu no bola neporušená od vtedy sme mali styl len raz a to tiež s ochranou a teraz mi tá mrcha mešká nemám žiadne príznaky že by mi mala prísť ale to nezvyknem mávať už asi pól roka som nemala príznaky a teraz zrazu tak dlho mam dosť stresov pretože som v poslednej dobe chodila dosť po doktoroch pretože mi robili rôzne zákroky a tak tiež škola a pred 2 dnami mi začalo ako keby pichanie pri srdci pri nadýchnutí a tažšie sa mi dýchalo v ten deň mi to aj prestalo ale bolesť pri srdci prestala až dneska 2 dni potom zlakla som sa že čo to má byť ale prišla som na to že je to asi prejav extrémneho tlaku a stresu v pooslednej dobe tým že nemam 18 tak som sa s otcom dohodla pretože mám len jeho že pojdeme gynekologovi ak mi to tento týžden nezačne test som si este nerobila pretože som na to ani nemyslela že by to mohlo byť to posledný rok som aj dosť začala jesť pretože v minulosti som mala problémy s jedlom a teraz som trošku pribrala aj viem že asi tu neni žiadny doktor alebo doktorka ktorý by mi hned povedali čo mi je len mám záujem o váš názor dievčatá čo by to mohlo byť ešte raz nemám žiadne pms ani bolesti a všetky čo som mala už prešli mala som dosť veľke bolesti zubov ale už naštastie ma to prešlo a je dosť možne že som prechladla pretože chodím dost často na wcko a občas aj mám také záchvaty kašlu tak že ak nejaka z vás mala niečo podobné alebo viete čo to môže byť prosím napíšte mi váš názor na to ďakujem pekne.

lucky36
4. mar 2025

@januska0010 ahoj, keď ti mešká 16 dni menstruacia správ si tehotenský test. Tehotenských príznakov je veľmi veľa a zbytočne tu budeš rozmýšľať či si alebo niesi tehotná. Správ si ten test alebo chod rovno ku lekarovi, nemáš sa čoho obávať. Môže to byt aj tehotenstvo aj pokojne niečo iné a na to ten lekár je.

januska0010
autor
5. mar 2025

@lucky36 ano to isté mám aj na pláne len doma nemáme test pretože žijem len s otcom a do teraz sme to neriešili priatela mám prvy rok a vždy sme mali ochranu ale rozmýslam nad tým že po prvej návšteve lekara ak bude vsetko v poriadku tak si nastavím a nasadim antikoncepciu viem že to škodí telu ale nemôžem si dovolit byť tehotna a ani teraz dúfam že niesom a je to len nejaky stres alebo meškanie kvoli niečomu mam trošku strach a stres aj z toho meškania

anajka266
5. mar 2025

Ahoj. Nepouzivas nahodou aplikaciu menstruacny kalendar alebo nieco podobne? Tam ti pise priblizne ci si mala v dobe pohl.styku ovuláciu.. plus mínus pár dní.. aspoň pre pokoj duše.. ak bol pohl.styk mimo ovulácie, je veľmi nepravdepodobné aby si bola v tom.. avšak ovulácia môže byť posunutá.. tak len pre dobrý pocit skús pozrieť, kým si nespravíš tehotenský test

domka222
5. mar 2025

@anajka266 pre pokoj? Úplne zbytočná vec. Jedine na zaznačenie ms ju používam a nikdy som sa ňou neriadila. Podľa tejto aplikácie som bola dávno po ovulácii. Za chvíľu si budem tieto neplodné dni budiť do škôlky 🤣

dadka1997
5. mar 2025

@januska0010 za prve mas stresy a vsetky prejavy priznaky s tym mozu súvisieť, za druhe to ze nemas doma test nič neznamena staci ist do lekarne drogerie a kupit ho za tretie sanca ze by si bola tehotna pri pouziti ochrany je miziva a za tretie na gyndu mozes ist aj sama a nie s otcom ved budes mat 18

lucky36
5. mar 2025

@dadka1997 napríklad obvodný lekár mojich deti má na dverách vylepené, že vyšetruje deti len v sprievode rodiča a to až do veku 18 rokov. A gynekológ je predsa ešte intimnejsia záležitosť, preto myslím, že kvôli tomu keď nieje plnoletá.

lucky36
5. mar 2025

@januska0010 Vies, môj gynekológ mi povedal, že nikdy nieje nič 100%tne. A aj keď si dáva pozor, takéto stresy či som a či niesom tehotná som zažívala veľa krát (mám 38 rokov). Ja som mala antikoncepciu od 22’rokov a vysadila som ju v 32 keď sme plánovali rodinu. Pre aj proti si musíš zvážiť sama, rozhodni sa podľa seba.

nikiki29
5. mar 2025

@januska0010 choď do lekárne a kúp si test. Nemáš na čo čakať… potom uvidíš čo ďalej.

krasneleto
5. mar 2025

@dadka1997 bude mta 18 ale nema... dovtedy v sprievode rodica...

krasneleto
5. mar 2025

@januska0010 tehotna podla mna nie si... kup test budes vediet na com si.. meskajuca ms moze mat kopec pricin, aj pribytok na vahe, aj stres...

dadka1997
5. mar 2025

@krasneleto ja som v 17 tich bola sama mama nemohla a otca by som nikdy ani o to nežiadala

lucky36
5. mar 2025

@dadka1997 ja sa tiež pamätám, že som chodievala bežne sama aj ku obvodnej aj ku gynekológovi. Ale teraz to tak je, že nesmú ísť pod 18 sami

krasneleto
5. mar 2025

@dadka1997 to je v poriadku, nikto nehovori, ze som sama nebola.. uz na strednej som chodila... Ale nesmie sa

januska0010
autor
5. mar 2025

@anajka266 no kukala som mám tu aplikaciu a styk sme vždy mali mino ovulacie a ten spomínaní čo som spomenula v texte sme mali až 3 alebo2 dni po ovuláci

januska0010
autor
5. mar 2025

+ dievčatá pýtala som sa mojej kamošky lebo jej mama je doktorka a hovorila mi že na gyne. Môžem íst sama až po 18 tak že preto musím vybaviť to s otcom ale on je veľmi milý vždy mi pomáha a povedal že aj toto vybaví lebo aj on pozná veľa lekárov a že všetko somnou porieši čo budem chcieť lebo on nevie aké je to mať tieto ženske veci a preto sa o mna veľmi boji a ked som mu to oznámila strasne sa vystrašil veľmi som sa hanbila mu povedat že už sme mali s priateľom styk a tak povedal že keď ste nemali neni sa coho bát a že pojdeme tomu doktorovi neviem či mu to mám povedať alebo nie čo myslite?

anajka266
5. mar 2025

@domka222 tak ked mas posunutu ovulaciu,jasne.. ja zas sa cely zivot riadim tým.. a otehotnela som na prvú šupu keď sme to naplánovali a taktiež som neželane neotehotnela už xy rokov aktívneho pohl.života 😀 samozrejme,že už mám odsledované ako a kedy ovulácia prichádza ale mne cyklus beží ako hodinky.. preto som jej povedala že je to orientačné a v prípade neprav.cyklu a posunutej ovulky je všetko možné

anajka266
5. mar 2025

@januska0010 no 2-3 dni je tesné fakt.. ale nestresuj.. s otcom hoď normálne debatu, narovinu.. všetko dobre dopadne

januska0010
autor
5. mar 2025

@anajka266 no ta aplikacia mi tak ukazuje ze 3 dni po ovúláci sme to asi robili nepametam si presne ale viem že to bolo cez víkend v ten týžden ale je možne že som to mala posunuté pretože mesiac pred tým mi meškali 6 dni aj v tedy som mala dost strach