Meškanie menštruácie
Ahojte žienky mešká mi MS 8dni poslednú som mala na začiatku júla presne na čas .Po MS som už nemala ani sex myslite ze môžem byt tehotná lebo to bude niečom iným. Ďakujem za každú radu
v kazdom pripade test
@ivulec1 nie ms nebýva počas tehotenstva... Netreba si mýliť menštruáciu a krvácanie 😉 a nehovoriac o tom že keď posledná ms bola začiatkom augusta a náhodou by to nebola ms ale krvácanie tak by vám test už dávno ukázal
@robo1990 test som si práveže ešte nerobila .myslela som ze to mam zo stresu ale tolkodni to sa mi ešte nestalo maximálne 5 dní
Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 13ty deň, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna? A príznaky tehotenstva mám (k dr pôjdem ) Posledná ms bola 31.7 2025 . Dr som volala a že mám čakať .
Ahojte baby, malicky problemik mam aj ja, menstruacia mi meska 13ty deň, pravdepodobnost by mohla byt velka,ze by som mohla byt tehotna ale 3 testy mi vysli negativne... myslite ze by som aj napriek 3 neg. testom mohla byt tehotna? A príznaky tehotenstva mám (k dr pôjdem ) Posledná ms bola 31.7 2025 . Dr som volala a že mám čakať .
@anonym_495dab nie.. ak máš príznaky tak by si mala pozitívne testy
@anonym_495dab no ja som si tiež robila 2 testy a tiež vyšli negatívne co som rada .ale na druhej strane stresujem co mi môže byť
@anonym_495dab no ja som si tiež robila 2 testy a tiež vyšli negatívne co som rada .ale na druhej strane stresujem co mi môže byť
@ivulec1 tiez ma ide slahnut som zvedava a ked mam este aj priznaky tehotenske no co pockam este tyzden ako dr vravela potom urobim dalsi test a ak nic smer dr aj ked budem tehotna
@ivulec1 citala som nieco podobne ako mam.a zrazu sla baba na vyvolavacku menzesu ale dr ju este prezrel na sone a zrazu gratulujem ste tehotna
@ivulec1 Ahojky Ivus
Kukni tento status tu na MK Tehotenské testy negatívne a aj tak tehotná
@ivulec1 tiez ma ide slahnut som zvedava a ked mam este aj priznaky tehotenske no co pockam este tyzden ako dr vravela potom urobim dalsi test a ak nic smer dr aj ked budem tehotna
@anonym_495dab tak co stále nič u doktora si bola alebo nie .ja stále nič zajtra ešte skúsim testy
@anonym_495dab 21ho októbra. Ale už som chvála bohu dostala 🙏🙏
@ivulec1 tak fajn
@anonym_495dab 21ho októbra. Ale už som chvála bohu dostala 🙏🙏
@ivulec1 ahojky a zas to tu riešim zas 6 dni meskanie a test neg ide ma ..... a to som mala len 3dni ms pred tym mesiac a to mavam dlhsie
Test som robila poobede zas bolest v podbrusku vsetky priznaky joj
@ivulec1 ahojky a zas to tu riešim zas 6 dni meskanie a test neg ide ma ..... a to som mala len 3dni ms pred tym mesiac a to mavam dlhsie
Test som robila poobede zas bolest v podbrusku vsetky priznaky joj
@anonym_495dab príznaky sú veľmi podobné ako pred menštruáciou . Bohužiaľ ja som toto mala veľa krát a ani raz som nebola tehotná. Keď som naozaj otehotnela tak som to cítila inak .
@anonym_495dab príznaky sú veľmi podobné ako pred menštruáciou . Bohužiaľ ja som toto mala veľa krát a ani raz som nebola tehotná. Keď som naozaj otehotnela tak som to cítila inak .
@mici88 Ahoj
Ja jedno uz mam 2 rocnu dcerku a mala som to takto presne vsetky priznaky tehotenske
@anonym_495dab jasné niekto to cíti , niekedy ale si aj nahovárame ak po niečom túžime 🙂 určite držím palce aby to vyšlo ako si praješ
@mici88 no ja som sa predtym testovala asi skoro kazdy mesiac ako som otehotnela a to bolo najhorsie a potom som potratila (zlodej v praci .) a potom som to uz ozaj neriesila tie testy az jedneho dna ked mi sefka spravila kavu normalne ma z tej vone kavy napinalo a ked som sla domov z roboty ma vo vytahu uplneeeeeeee ze napinalo dosla som do bytu a hned na wc bleeeee a az potom som si robila test . A bol pozitivny a teraz je tu moja 2 rocna dcerka

@ivulec1 ahoj. Ak si mala poslednú ms začiatkom júla tak ti musí ms musí meškať viac ako 8 dní. Či máš taký dlhý cyklus? 🙂
Treba skúsiť test ak bude negatívny tak volať lekárke do 14 dní.