icon

Meškanie menštruácie

mackove
7. máj 2021

Ahojte skúsenejšie mamky 🙂 chcela by som od vás radu , možno aj podporu 😀 (druhé dieťatko neplanujeme zatiaľ , nakoľko máme rozostavaný dom a jednu krpaňu už doma ) sem pridávam , ako som to mala v apríli. 30.4 manžel troška nestihol vytiahnuť včas 🤔 Hovorim si , že nevadí , mam 4 dní do ms. No MS mešká 3dni 😔 bruško ma pobolieva ako keď to mám dostať , niekedy viac nekedy menej. Výtok mam taky normalny , nepozorujem žeby bol zafarbeny alebo hrudkovity alebo aký. Myslíte , že budem v tom ? Plus vás poprosím nejake rady ako prrivolať meškajúcu ms. Baby ďakujem 🙏🙏🙏

mackove
autor
7. máj 2021
sirka9
7. máj 2021

je veľa dôvodov, prečo meška ms. ale odpoveď by ti mohol dať test 🙂 dovtedy by som ziadne babske rady na spustenie ms neskusala. 🙂

nafka0483
7. máj 2021

@mackove No mas to 50:50. Kedze nemozes mat istotu kedy prebehla ovulacia, tak je tu moznost, ze budes tehotna.
Aj ked by si mala pravidelny cyklus a odpozorovanu ovulacia vzdy v polke cyklu, tak kedykolvek sa to moze zmenit, ovulacia moze prist skor, alebo neskor. Neostava ti teraz ine len cakat a urobit si test. V pripade, ze by si mala ovulacia naozaj az toho 30.4. alebo 1.5. tak stale si len nejaky tyzden po, cize ani negativny test nemusi byt zaruka ze nie si tehotna.

A to, ze pises, ze druhe babo zatial neplanujete sa velmi nezhoduje s tym, ze sa nijak nechranite. Pretoze nie, prerusovany styk naozaj nie je forma ochrany. To je take ze hop alebo trop.

zuzka2011
7. máj 2021

ja iba z vlastnej skusenosti, hned do dvoch dni ma boleli prsia... dvakrat to mam vyskusane, pri tretom som si to nevsimala (ale boleli) a nakoniec to bola pravda.

lorin29
7. máj 2021

@mackove nikdy sa netreba spoliehať na aplikáciu.. Ja som otehotnela mimo plodných dní ktoré aplikácia ukazala☺️
Môžete skúsiť červené víno alebo mne pomáhalo dlho žehliť vtedy sa mi spustila MS