Meškanie menštruácie 4 dni a slabá čiarka na teste
Ahojte. Dnes je 4 den meskania menstruacie. Robila som si teraz test a ciarka je velmi slaba. Predosle tehotenstvo skoncilo potratom v 8tt a ciarku som mala ovela silnejsiu. Taktiez v prvom tehotenstve (skoncilo porodom) bola uz v tomto case ciarka silnejsia. Gynekologicke sim zatial nevolala. Moze ist o buochemicke?
@anonym_autor
@anonym_autor keby test bol robený ráno tak by bola ciarka silnejšia. Ovulacia nemusela byt presne na čas ale mohla byť neskoršie a preto menej silný test.
Viem, ze sa ma robit rano, kedze je moc koncentrovanejsi, ale v obchode som bola az poobede, mam tam dva testy, spravim aj rano.
Sledovala si, kedy nastala ovulácia?
Je tam 2 čiarka? Je. ,
Posunuta ovulacia alebo menej koncentrovany moc. Sama vies ake su moznosti. Za mna dve ciarky a vybavene neriesim.
Posunuta ovulacia alebo menej koncentrovany moc. Sama vies ake su moznosti. Za mna dve ciarky a vybavene neriesim.
@anonym_5b0783 ano ja mavam ovulaciu vzdy neskor, nemam ucebnicovy 14 den.
@anonym_663aeb samozrejme, len som chcela vediet skusenosti. Kedze doposial som o tomto case uz mala tu ciarku silnejsiu a ovulacia bola +- v podobnom case cyklu.
Podľa mňa je pozit, skus mamatest 🙂 ma najviac farbiva. Aky si mala test rano? Biochem zistis podla toho, ze dalsie budu slabnut
myslim ze test s ohladom na okolnosti je uplne v poriadku a si tehotna, zelam aby to bolo v poriadku
myslim ze test s ohladom na okolnosti je uplne v poriadku a si tehotna, zelam aby to bolo v poriadku
@maskpure mala som toptest ale kedze sa mi v noci nedalo spat, tak som netestovala hned rano, aj tak by to nemalo vypovednu hodnotu. celu noc som chodila na wc.
Test z dnes vyzera takto. Toptest nemali. Kupim este poobede toptest a otestujem zajtra alebo v piatok rano.
@krasneleto dakujem, ale vzhladom na posledne tehotenstvo viem ako sa to moze zmenit v sekunde, ani prve nebolo uplne bezproblemove, takze som na pozore.
@maskpure mala som toptest ale kedze sa mi v noci nedalo spat, tak som netestovala hned rano, aj tak by to nemalo vypovednu hodnotu. celu noc som chodila na wc.
Test z dnes vyzera takto. Toptest nemali. Kupim este poobede toptest a otestujem zajtra alebo v piatok rano.
@krasneleto dakujem, ale vzhladom na posledne tehotenstvo viem ako sa to moze zmenit v sekunde, ani prve nebolo uplne bezproblemove, takze som na pozore.
@anonym_autor to urcite ano... ale treba verit, ze to bude vsetko v poriadku, zelam ti uspesny koniec
@anonym_autor ahoj ja to tak mam teraz MS som mala 6-11.12 no podla podľa všetkého som ovu mala posunutu. Tiež som mala prvý teraz takto slabý a potom kazdy den šiel hore.

@anonym_autor