Meškanie menštruácie 4 dni a slabá čiarka na teste
Ahojte. Dnes je 4 den meskania menstruacie. Robila som si teraz test a ciarka je velmi slaba. Predosle tehotenstvo skoncilo potratom v 8tt a ciarku som mala ovela silnejsiu. Taktiez v prvom tehotenstve (skoncilo porodom) bola uz v tomto case ciarka silnejsia. Gynekologicke sim zatial nevolala. Moze ist o buochemicke?
@anonym_autor
@anonym_autor keby test bol robený ráno tak by bola ciarka silnejšia. Ovulacia nemusela byt presne na čas ale mohla byť neskoršie a preto menej silný test.
Viem, ze sa ma robit rano, kedze je moc koncentrovanejsi, ale v obchode som bola az poobede, mam tam dva testy, spravim aj rano.
Sledovala si, kedy nastala ovulácia?
Posunuta ovulacia alebo menej koncentrovany moc. Sama vies ake su moznosti. Za mna dve ciarky a vybavene neriesim.
Posunuta ovulacia alebo menej koncentrovany moc. Sama vies ake su moznosti. Za mna dve ciarky a vybavene neriesim.
@anonym_5b0783 ano ja mavam ovulaciu vzdy neskor, nemam ucebnicovy 14 den.
@anonym_663aeb samozrejme, len som chcela vediet skusenosti. Kedze doposial som o tomto case uz mala tu ciarku silnejsiu a ovulacia bola +- v podobnom case cyklu.
Podľa mňa je pozit, skus mamatest 🙂 ma najviac farbiva. Aky si mala test rano? Biochem zistis podla toho, ze dalsie budu slabnut
myslim ze test s ohladom na okolnosti je uplne v poriadku a si tehotna, zelam aby to bolo v poriadku
myslim ze test s ohladom na okolnosti je uplne v poriadku a si tehotna, zelam aby to bolo v poriadku
@maskpure mala som toptest ale kedze sa mi v noci nedalo spat, tak som netestovala hned rano, aj tak by to nemalo vypovednu hodnotu. celu noc som chodila na wc.
Test z dnes vyzera takto. Toptest nemali. Kupim este poobede toptest a otestujem zajtra alebo v piatok rano.
@krasneleto dakujem, ale vzhladom na posledne tehotenstvo viem ako sa to moze zmenit v sekunde, ani prve nebolo uplne bezproblemove, takze som na pozore.
@maskpure mala som toptest ale kedze sa mi v noci nedalo spat, tak som netestovala hned rano, aj tak by to nemalo vypovednu hodnotu. celu noc som chodila na wc.
Test z dnes vyzera takto. Toptest nemali. Kupim este poobede toptest a otestujem zajtra alebo v piatok rano.
@krasneleto dakujem, ale vzhladom na posledne tehotenstvo viem ako sa to moze zmenit v sekunde, ani prve nebolo uplne bezproblemove, takze som na pozore.
@anonym_autor to urcite ano... ale treba verit, ze to bude vsetko v poriadku, zelam ti uspesny koniec
@anonym_autor ahoj ja to tak mam teraz MS som mala 6-11.12 no podla podľa všetkého som ovu mala posunutu. Tiež som mala prvý teraz takto slabý a potom kazdy den šiel hore.
Podľa mňa je pozit, skus mamatest 🙂 ma najviac farbiva. Aky si mala test rano? Biochem zistis podla toho, ze dalsie budu slabnut
@maskpure skusila som kupit ten mamatest, aj som nan nasla odporucania, ze je spolu s clearblue najviac spolahlivy, ale doteraz som kupovala len tie toptesty, na tych mi vcera ukazovalo slabucku ciarku a mama test takto. Robila som aj digitalny clearblue. Robila som ich teraz, kedze som sa zobudila a som fresh vyspata.
@maskpure skusila som kupit ten mamatest, aj som nan nasla odporucania, ze je spolu s clearblue najviac spolahlivy, ale doteraz som kupovala len tie toptesty, na tych mi vcera ukazovalo slabucku ciarku a mama test takto. Robila som aj digitalny clearblue. Robila som ich teraz, kedze som sa zobudila a som fresh vyspata.
@anonym_autor tak vidis, super 🙂 blahozelam
@anonym_autor gratulujem a zelam , nech tehu dotiahnes do uspesneho konca... drzim palce
@anonym_autor gratulujem a zelam , nech tehu dotiahnes do uspesneho konca... drzim palce
@maskpure
@krasneleto dakujem, snad to dobre dopadne 🤞🏻

@anonym_autor