Meškanie menštruácie a negatívne testy
Ahojte,mám otázočku. Mešká mi menštruácia 4 dni. U mňa to veľmi zvykom nieje keďže 95% času mám presnú ako hodinky. Asi február,marec,april som mala o týždeň skôr a potom sa to upravilo. Mám klasické bolesti ako mam vždy pred menštruáciou. Bolesť brucha,hnačky,návaly tepla to je pre mňa klasika. Mala som to aj teraz no po 2 dňoch meškania už mi ostalo len jemné bolenie brucha. Testy som si spravila 2,jeden pepino- negatívny no na ten som sa nespoliehala lebo čítala som že niesu veľmi spoľahlivé no nič iné po ruke nebolo. A dneska som si spravila clearblue taktiež negatívne. Ak nedostanem cez víkend chystám sa objednat´ k lekárke no kým bude voľný termín to tiež potrvá. Na kotrole som bola v decembri-bola som úplne zdravá akurát som mala zvýšený stresový hormon. Viem že nieste lekárky a keby aj na diaľku ma nevyšetríte🙈 no rada by som aspoň počula vaše názory a skúsenosti. Ďakujem veľmi pekne vopred❤️

@osem ahoj, vacsinou to nic neznamena.vykyv, ovulacia sa dlhsie pripravovala a tym sa cely cyklus omeskal. Alebo anovulacny cyklus, choroba, stres, schudnutie, pribratie... alebo cokolvek.meskanie 4 dni nic neznamena.
Pises, ze si zaciatkom roka mala skratene cykly,.tak to moze suvisiet, ktovie. Ak bola posunuta ovu, potom testy este nemusia byt pozit.naozaj ti neodpovie nikto, ale nestresovala by som.cyklus ako hodinky je sen, ale realita moze byt ina,vekom sa vsetko meni