Meškanie menštruácie a negatívny test: Čo to znamená?
Ahojte viem že je tu viacej týchto tém ale žiadna aktuálna tak skúsim. Menštruácia mi mešká 8 dní ale test mám negatívny, mám bolesti krížov a v podbrušku ale úplne inak ako keď mám dostať ms, máte niekto podobné skúsenosti? Myslíte že by som mohla byť tehotná alebo nie?
@anonym_autor Autorka, nebola si chora? Stres (aj podvedomy)? Je viacero veci, co moze menstruaciu oddialit a tehotna byt nemusis. Ak to bude trvat este taky tyzden a nedostanes, behni na gyndu radsej.
mate ovulaciu potvrdenu lekarom a viete ze menstruacia meska alebo si len tipujete kedy bola ovulacia a neratate z moznostou ze bola posunuta? pretoze cca 22 dni od oplodnenia by uz test skutocne nebol negatívny
@anonym_37418f nie to nemám potvrdené, len som ju mala furt na deň presne a o bábätko sa snažíme , ale samozrejme je možné že sa mi teraz posunula všetko je možné
Najpravdepodobnejšie je, že sa ovulácia posunula. Ak nevieš, kedy bola, tak nevieš, kedy by to test mohol ukázať. Takže stále môžeš byť tehotná.
@anonym_autor Autorka, nebola si chora? Stres (aj podvedomy)? Je viacero veci, co moze menstruaciu oddialit a tehotna byt nemusis. Ak to bude trvat este taky tyzden a nedostanes, behni na gyndu radsej.
@motylik2559 nie nebola som chorá ale určite ak mi bude ešte meškať týždeň tak skočím k doktorovi

mate ovulaciu potvrdenu lekarom a viete ze menstruacia meska alebo si len tipujete kedy bola ovulacia a neratate z moznostou ze bola posunuta? pretoze cca 22 dni od oplodnenia by uz test skutocne nebol negatívny