icon

Meškanie menštruácie a negatívny test: Čo to znamená?

Včera o 17:59

Ahojte viem že je tu viacej týchto tém ale žiadna aktuálna tak skúsim. Menštruácia mi mešká 8 dní ale test mám negatívny, mám bolesti krížov a v podbrušku ale úplne inak ako keď mám dostať ms, máte niekto podobné skúsenosti? Myslíte že by som mohla byť tehotná alebo nie?

anonym_37418f
Včera o 18:04

mate ovulaciu potvrdenu lekarom a viete ze menstruacia meska alebo si len tipujete kedy bola ovulacia a neratate z moznostou ze bola posunuta? pretoze cca 22 dni od oplodnenia by uz test skutocne nebol negatívny

motylik2559
Včera o 18:08

@anonym_autor Autorka, nebola si chora? Stres (aj podvedomy)? Je viacero veci, co moze menstruaciu oddialit a tehotna byt nemusis. Ak to bude trvat este taky tyzden a nedostanes, behni na gyndu radsej.

autor
Včera o 18:20
@anonym_37418f

mate ovulaciu potvrdenu lekarom a viete ze menstruacia meska alebo si len tipujete kedy bola ovulacia a neratate z moznostou ze bola posunuta? pretoze cca 22 dni od oplodnenia by uz test skutocne nebol negatívny

@anonym_37418f nie to nemám potvrdené, len som ju mala furt na deň presne a o bábätko sa snažíme , ale samozrejme je možné že sa mi teraz posunula všetko je možné

anonym_2b1258
Včera o 18:22

Najpravdepodobnejšie je, že sa ovulácia posunula. Ak nevieš, kedy bola, tak nevieš, kedy by to test mohol ukázať. Takže stále môžeš byť tehotná.

autor
Včera o 18:23
@motylik2559

@anonym_autor Autorka, nebola si chora? Stres (aj podvedomy)? Je viacero veci, co moze menstruaciu oddialit a tehotna byt nemusis. Ak to bude trvat este taky tyzden a nedostanes, behni na gyndu radsej.

@motylik2559 nie nebola som chorá ale určite ak mi bude ešte meškať týždeň tak skočím k doktorovi