Meškanie menštruácie a testy stále negatívne.
Už to vzdávam testy stále negatívne 5dni meškajú teplota stále 36.9 a nič neprichádza je to na nervy ☹️
@lucinka1988 a akú si mala zvýšenú teplotu koľko asi lebo mne sa zdá že tých 36.9 je málo keď si ich už nedostala
@ketrin3112 musis byt len trpezliva. mozno ti meskaju prave preto, ze si v strese. ukludni sa a o par dni vyskusaj dalsi test.
@ketrin3112 ja som mala bazalnu teplotu keď mi meškala 37,4 teraz mi ukázal test ducha už deň pred vymeskanim a pri predošlých až na 7 deň po vymeskani
To je len par dni, pockaj este hlavne z toho nebud nervozna dobre 🙂
Niekomu výjde test až neskôr pozitívne, takže hlavne kľud a musíš len počkať
Môžeš byť tehu a test to nemusí ukázať. Už sa to stalo viacerým žienkam. No aj nemusíš byť. Ešte by som počkala, pretestovala sa a ak nie, tak by bolo namieste, aby si sa zastavila na gynekológií
Mne ukázal // až tretí týždeň meškania, už som si myslela že mi niečo je cysta, atď, aj lekár mal dovolenku tak som čakala...keď to má prísť príde, držím palce
@ketrin3112 no závisí akú máš predovulacnu teplotu..ja mávam bežne 36,4, keď mi začala ovulacia tak som mala 36.75 a teraz už cca 7 dni mám 37,00..36.9 je dosť vysoká..MS som nedostala, 3 rôzne značky testov mi ukazujú pozitívny výsledok..
@lucinka1988 mávala som tiež 36.4 potom 36.9 teraz 37 ale test stále negatívny
@ketrin3112 počkaj ešte týždeň, respektíve ak bude teplota 18 dni vysoká, veľká pravdepodobnosť, že si tehotná, potom asi najlepšie ísť k lekárovi..
@ketrin3112 ahoj, môj prípad dnes je 16 deň čo mi mešká... Bola som u doktora aby vylúčil niečo vážne tak ma skontroloval dal mi injekciu aby mi prišla mrcha (dal mi v pondelok a ešte neprišla) testy negatívne ale som v kľude po 16.3 ak nepríde mrcha mam ísť naspäť k lekárovi a ak by som začala mať bolesti hneď do nemocnice

@ketrin3112 pokial viem, u niekoho ukáže test výsledok až po 1-2 týždňoch od meškania ms..Ďalej ovulacia mohla byt posunutá, stalo sa to mne tento mesiac, začala som užívať inofolic a ovuláciu som mala až na 32. deň cyklu- viem to lebo som si merala teplotu. Tým pádom by som už dávno očakávala ms ale ta by bola priorodzene oneskorená. Našťastie som tento cyklus aj otehotnela🙏Test mi ukázala slabučku čiarku 10dni po. Rovnako som to mala aj pri prvom dieťati, 10DPO slabý duch. Ešte počkaj, meraj si keď tak teplotu, ak je zvýšená 18 dni, malo by ísť o tehotenstvo..