icon

Meškanie menštruácie a veľké bolesti

esterka13
2. jan 2015

Dobry den. Som zufala :\ dnes mi mal zacat druhy cyklus menstruacie no ani teraz to neprislo. S priatelom som mala 18.11. ( mala som plodne dni) Tzv. Peeting nemali sme sex. Ku vyvrcholeniu do posvi a ani mimo posvi nedoslo jedine mal na prstach tu predejakulacnu tekutinu ( utrel si ich ) a tak ma prstoval. Nejak sme to neriesili pretoze vsade tvrdia ze takym sposobom tehotenstvo nieje mozne... Az kym 1.12 mi neprisla menstruacia.. 12.12 som si robila test .. Urobila som si 3 testy a boli negativne ... Posledny tyzden mam hnedy vytok a dnes ma cely cas neskutocne boli podbrusko a mam krce . Čo to je? Som v tom alebo je v tom nejaky iny problem? Dakujem vamm

pilinka1
2. jan 2015

treba ísť k lekárovi, tu ti nikto nepovie, čo to je. môže to byť tehotenstvo, ale skôr asi cysta alebo niečo iné. treba ísť na vyšetrenie

somtoja13
2. jan 2015

Ahoj je nepravdepodobné ze by si bola tehotna.a aj keby tak po mesiaci meskania by ti test ukázal dve ciarky.Skor to meskanie MS moze byt spojene so stresom alebo niecim iným. Určite zajdi k lekarovi ked nic ine budes aspon vedieť na com si a nebudes sa bat. ;)

siska53
2. jan 2015

@esterka13 smer gynekokog a cim skor. Budes mudrejsia a vediet,na com si.

sibalka21
2. jan 2015

Nie je nemozne ze by si bola v tom. Lekar ti povie presny dovod. A silne bolesti mozes mat aj pri ms