icon

Meškanie menštruácie a zdravotné komplikácie

amber1234
19. feb 2025

Dobry vecer, chcela by som pekne poprosit o radu bez akychkolvek blbych poznamok a narazok fakt na to nemam naladu. Uz druhy vecer mi je tazko. Vcera mi bolo akoby na vracanie no rano ked som vstala to bolo vporiadku. Tiez sa mi tocila hlava. Dnes vecer, to iste. Mam uzkost, zvlastny pocit na zaludku, mala som hnacku, meska mi menstruacia boli ma podbrusko a mam krce. Nemate niektora skusenost? Co sa tyka menstruacie, uz minula mi meskala 16 dni. Tato meska 10

minenkaa
19. feb 2025

@amber1234 prechod,tehotenstvo,anirexia,psychické problémy ,ako to ma kto vedieť

lonely66
Odpoveď bola odstránená
amber1234
autor
19. feb 2025

@minenkaa spytala som sa na podobne skusenostia na zaciatku som napisala ze fakt nemam naladu na blbe komentare mam 15

minenkaa
19. feb 2025

@amber1234 a aké blbe komentáre ,normálne sim ti odpovedal,zajtra cez prestávku zavolaj na gynekológiiu a objednaj sa

babydesire
19. feb 2025

@amber1234 takze, skus zacat sama od seba:
- po prve- tehotenstvo,,sama vies ci si/niesi panna
- po druhe - ak tehu vylucis, tak moze ist o psychosomaticku pricinu (stres, strach, sklamanie...)
- po tretie - ak si ok, nic ta aktualne netrapi tak ze by si z toho bola mimo, tak zrejme viroza - je chripkove obdobie
- po stvrte - u dospievajucich moze ms meskat aj dva mesiace, alebo prijde skoro atd,,niekedy trva dva tri roky kym sa cyklus ustali, tym padom by mohlo ist o pms (predmenstruacny syndrom), pms trva aj niekolko dni

basaj
20. feb 2025

Ahoj, ja ťa celkom chápem, tiež som mala v dospievaní takéto stavy, aj niekoľko týždňvé meškanie, a čo som sa kvoli tomu narobila tehotenských testov... a nakoniec to bolo tým, že mám celkom bežný gynekologický problém - polycystické vaječníky. Takže tebe odporúčam:
1. Tehotenský test ak je možné, že si tehotná, ale popravde si to nemyslím, ak ti meškala už aj minulý mesiac 10 dní.
2. Určite, ale určite choď na prehliadku ku gynekologyčke. Tiež som bola prvý krát v 15-tich a som za to doteraz veľmi rada. Povie ti, prečo máš nepravidelný cyklus, aj čo sa s tým dá robiť.
Držím palce.