Meškanie menštruácie po ovulácii
Ahojte 4dni mi meska menzes. Ovulaciu som mala 9.8 dva dni po ovulácie som mala také hnedé špinenie.
Menzes som mala dostať 23.8 ale neprišla. Včera som mala ráno také ružové špinenie nebola to krv ako pri menzese. Potom to prestalo a dnes ráno som mala tiež také ružové a znova prestalo. Test som mala včera slabúčku čiarku a dnes skoro žiadnu.
Dr mi povedala ze mam prísť až keď mi nepríde menzes budúci mesiac čiže v septembri mam prísť.
Prosím o radu ci ste sa s takým niečím stretli a ako ďalej postupovať. Ďakujem
V júli som vysadila antiku.
@vw__natty Podla coho vies, ze si mala ovulaciu 9.8.? Mala si ju potvrdenu lekarom alebo bazalnou teplotou? Alebo len podla aplikacie?
@vw__natty Podla coho vies, ze si mala ovulaciu 9.8.? Mala si ju potvrdenu lekarom alebo bazalnou teplotou? Alebo len podla aplikacie?
@anonym_4d02ec možno má také bolesti že to vie so 100% istotou.. ja to tak mám, viem pomaly na hodinu presne kedy ovulujem, potvrdené lekárom nakoľko som raz náhodne bola na vyšetrení práve počas takých bolestí a priamo som lekára prosila nech mi to sonom potvrdí.
@anonym_4d02ec možno má také bolesti že to vie so 100% istotou.. ja to tak mám, viem pomaly na hodinu presne kedy ovulujem, potvrdené lekárom nakoľko som raz náhodne bola na vyšetrení práve počas takých bolestí a priamo som lekára prosila nech mi to sonom potvrdí.
@tianna ahojte ovulaciu som mala potvrdenú doktorkou keďže sa snažíme už dlho tak moja dr ma sleduje a keď ma prísť ovulácia vždy cez plodné dní mi zavolá ze nech dôjdem sa dat skontrolovat ona to vie vypočítať aj urobí vyšetrenie. Dnes ráno som nemala žiadne ružové špinenie test som nerobila ale menzes stále meska.
Vysadila si antiku v júli a snažíte sa dlho? Tomu akosi nerozumiem.

@vw__natty keď si vysadila antiku tak ti môže cyklus riadne blbnut. Neries to zatiaľ, počkaj ako ti aj lekárka radila.