icon

Meškanie menštuácie 8 dní

tinuska27
6. feb 2022

Ahojte babulky.Dnes je 8 den co mi meska.Snazime sa o babo uz 6 rokou.No amoja otazka.Na 5 den som si robila tehu test vysiel negativny.Mam hrozne nafuktnute brucho a slabunke pychanie v pravom vajecniku.Bojim sa ze to bude cysta.K dr sa objednam zajtra ak sa mi nedostavia.Mali ste nieco podobne ?A bolo to nakoniec tehu?Dakujem vam..Pekny den prajem

zmrzlinka2021
6. feb 2022

@tinuska27 No ak mas test negativny, tehotnanie si.
Kolko mas rokov?

tinuska27
autor
6. feb 2022

@zmrzlinka2021 35 🙄

pribinak
6. feb 2022

@tinuska27 tiež si myslím, že tehotná nie si.

zmrzlinka2021
6. feb 2022

@tinuska27 riesis to aj u lekarov? 6 rokov je dost dlha doba snazenia sa.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
xjakubikovak
6. feb 2022

@tinuska27 áno posledný cyklus mi meškala ms vyše 10 dní, robila som si pre istotu niekoľko testov ale my sa teda nesnažíme, bola som aj u dr. tiež som sa bála či to nieje cysta ale bolo všetko v poriadku. Dr povedala že mám čakať že to je ešte krátko s keby do 2 týždňov nepríde tak mi dá vyvolavacku ale doska po pár dnoch

tinuska27
autor
6. feb 2022

Ano chodim k dr..S mojej strany vsetko ok.Len sa teraz bojim ci nemam cystu. A manzela k dr neviem dokopat

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
luna379
6. feb 2022

6 rokov sa Vám nedarí a manžel nie je ochotný ísť k lekárovi? Ženy… ste ozaj blbé, že toto tolerujete?

tinuska27
autor
6. feb 2022

@xjakubikovak no ja sa obavam skor uz tej cysty mala som stale presne + - 2 dni...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
tinuska27
autor
6. feb 2022

@bambulienka25 vsetko mam uz za sebou..a dieta uz mam..Ale hrozne tuzim po dalsiom..a ano s manzelom ho mam..Takze mi vsetko dochadza co mi pisete..vyjadrovala som sa k inej odpovedi na moju otazku

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
tinuska27
autor
6. feb 2022

@bambulienka25 som si toho vedoma ze ja tlacim na pilu..To si priznam...Lenze nikdy sa mi nestalo ze mi tolko meskala..Chora som nebola ...Tak preto mi vrta v hlave skor cysta alebo nieco ked test vysiel negativny..

tamtamka26
6. feb 2022

@tinuska27 som na tom presne rovnako, už som mala mať po MS, minulý mesiac som mala ľahký covid, vtedy som počas choroby dostala o 5 dní skôr 🤔. Cítim sa zle, bolí ma podbrusko, tiež ma pichá niekde na vaječníku... V novembri som vysadila HAK, tak neviem, či sa telo dáva dokopy, či ten covid. Tehot nie som....

tinuska27
autor
6. feb 2022

@tamtamka26 Ja som Hak nebrala ..Tak neviem comu to mam pripisovat.Dajte vediet potom ako ste na tom..

xjakubikovak
6. feb 2022

@tinuska27 asi som to zle napísala, u dr. Som bola po vyše týždni meškania a do pár dní od návštevy dr. som dostala čiže dokopy to bolo nejakých 12 dní a cysta to nebola ani neviem čo iné 🤷