Meškanie menzesu a negatívny test. Som tehotná?
Ahojte. S partnerom sme mali nechránený sex počas ovulácie, no k vyvrcholeniu prišlo mimo. Menštruáciu mám už niekoľko rokov pravidelnú, väčšinou presne na deň, ak mešká tak jeden deň. Momentálne mi mešká tri dni. Spravila som si už dva testy - poobede. Oba vyšli negatívne. Boli na podbrusko - nie stále, len sem tam. Prsia mám naliate, no asi prvý krat sa mi stalo že ma pred menštruáciou neboleli, až dnes začínam cítit trosku bolesť. Strašne ma bolia kríže a mám výnimočne krásnu a cistu pleť, čo inokedy mám nejaké to akne. Myslite, že ak mi vyšli negatívne testy tak som aj tak tehotná? Vopred ďakujem za každú odpoved 🙂 o dieta sa síce nesnažíme, ale potešili by sme sa 🙂
podla mna kazdu chvilu mozes ocakavat ms. Po 3 dnoch meskania aspon nejaky naznak by mal byt na teste a to co opisujes su klasicke pms
Počkaj meškanie bude aspoň týždeň a test je najlepšie spraviť z prvého ranného ak bude negatívny tak k lekárovi na vyšetrenie začala zima možno si prechladla a je celkovo všade okolo teba stres vzhľadom na situáciu aj to môže ovplyvniť cyklus
@miriam11 začala som úplne normálnu diskusiu v ktorej ma zaujimalo či ma niekto podobne skúsenosti - ak ti prídu otázky stupidne, necitaj ich a ešte lepšie spravíš ak ich nebudeš komentovať 🙂 myslím že sú tu oveľa horšie diskusie a nemáš žiadne právo ma urážať do sliepok 🙂
Baby Vám veľmi pekne ďakujem za vaše názory 🙂
@klara92 to je tu klasika.. lebo tu kazda prezila 15 tehotenstiev, porodila 10 detí a vo všetkom sú dokonalé a všetky otázky su blbosti. Nie som tu tak dlho aktívna, ale velmi rychlo som prisla na to, že sa sem vela matiek chodí ventilovať, takze si z toho nič nerob. 🍀
@snazilka_bio_mamka máš pravdu, ale našťastie existuju ženy, ktoré nemajú problém s otázkami a rozumnými odpovedami k veci 🙂 ďakujem ešte raz 🙂
Každému sa vráti to, čo dáva 🙂
ahojte, no nakoniec prišla MS ale čo inokedy mám bolesti take že jem tabletku za tabletku tak teraz nič. Len ma strašne boleli kríže. Pripisujem to celé teda prechladnutiu a možno stresu nakoľko sme boli s partnerom v karanténe a celkovo sme mali take stresové obdobie. No hneď ako sa bude dat utekám k lekárovi, ak ne nejaký problém tak nech to čím skôr riešim. Už som sa začínala tešiť že to bude babo ale asi teda ešte nie je ten správny čas 🙂