icon

Meškanie menzesu, pozitívny test a lekár nič nevidí

samkova
20. júl 2020

Ahojte,bol niekto v situácii ze mu mešká menzes,test pozitivny a lekár nič na sono nevidí?

veronikaszabova
20. júl 2020

@samkova asi si sla zbytocne moc skoro

ikonica
20. júl 2020

@samkova moze byt este skoro... Mohla byt posunuta ovulacia... Moze ist o mimomaternicove, o anembryomolu... Kolko ti meska?

samkova
autor
20. júl 2020

@ikonica 6 dni mi mešká, dnes som bola u lekára a nevidel nič

ikonica
20. júl 2020

@samkova to je este moc skoro... Chod znova ked bude meskat aspon dva tyzdne... Alebo mesiac... V 8tt uz isto bude nieco vidiet....

deti95060810
20. júl 2020

@samkova išla si moc zavčasu...o mesiac bude niečo isto vidieť...😉

zuz02
20. júl 2020

To si šla k doktorovi zbytočne skoro. Pokiaľ nemáš problém, tak je zbytočné sa k doktorovi tak ponáhľať. Ale chápem, ak je to tvoje prvé tehotenstvo. Ja som šla tiež pri prvom tak skoro a keďže tiež vtedy nič nevidel, kázal mi prísť o 2 tyzdne neskôr. Potom už bolo všetko pekne vidieť.

samkova
autor
20. júl 2020

@ikonica No pôjdem mam obavy z toho,dal mi injekciu dnes na vyvolanie menzesu,ale to neublíži ak by som aj bola vtom

samkova
autor
20. júl 2020

@zuz02 práveže to nieje prve tehotenstvo, len sa neviem už dočkať asi preto 😂😂ajtak som šla zbytočne,si len potom nemyslam kraviny

maryetta
20. júl 2020

Jasne ze si bola skoro.
Ja som si robila 2x test ked meskala ms 5dni. A nasledne az o 2 tyzdne som sla k dr

samkova
autor
20. júl 2020

@maryetta oki,ďakujem 😊

miskamichalka
21. júl 2020

@samkova mne sa babo na sone ukazalo az v 7.tt
A nechapem, ak bol test pozit.a meska ti MS preco pichol vyvolavacku?!

lifesaver
21. júl 2020

@miskamichalka lebo tá vyvolávačka plodu neuškodí, ak je tehotná, graviditu to len podporí, ak nie je, príde menzes.

katarina9593
21. júl 2020

@samkova ahoj myslím že je ešte skoro ja keď som bola prvý krát tehotná bola som tam dost skoro a nič nevidel ... Potom keď som prišla neskorej povedal že stále nič nejako nevidí či to není mimoternicove ... Nakoniec všetko bolo ok a potom to dopadlo zle (MA).ale toto ďalšie bolo v pohode keď som prišla bol to nejaky 7-8tt a už bolo všetko krásne vidieť ☺️tak sa drž 👌☺️

sunny8
21. júl 2020

Nechápem prečo nič nevidno u mňa to bolo tak že pri prvej dcére som šla ešte pred meškajúcou ms s pozitívnym testom a videla a pri druhej dcére keď meškala ms dva dni s pozitívnym testom a tiež videla plodik. 🤷 Vždy mi určili 5-6 týždeň. Nechápem prečo niektoré chodíte až tak neskoro alebo prečo to nie vždy vidno na ultrazvuku

barus26
21. júl 2020

@sunny8 tak to si jedna z mala že ti ešte nemeskal a už videli, to je fakt zaujímavé.. mne po 5 dňoch meškania videli ešte len gestacny vak ale plod ešte ani zďaleka

katarina9593
21. júl 2020

@barus26 asi tak súhlasím s tebou ...

sunny8
21. júl 2020

@barus26 tak to neviem. Začala som 5ty týždeň a keďže som pracovala vo výrobe žiadala som si o potvrdenie že som tehotná aby som nemusela robiť nočné zmeny. Od vtedy to v robote vedeli a 9ty týždeň som šla na maródku. Keby nič nevidela potvrdenie mi tiež nedá

jaskolka
21. júl 2020

Tak skoro ešte nič nemusi byť vidno, tiež som šla pri 4 dnovom meškani, keďže prvé tehotenstvo skončilo MA, tak doktorka povedala prísť okamžite, ako nájdem //. Na sono bolo niečo veľmi malilinke, nevedela nič potvrdit, brali mi krv, jedine podľa toho potvrdila graviditu, nasadila Duphaston, a o týždeň pri kontrole už bol gestacny vak.

roomaa
21. júl 2020

Podľa mňa si išla tiež príliš skoro a preto tam nič nie je vidieť. Ak po vyvolávačke nedostaneš ms, tak za nejaké dva-tri týždne choď znovu k doktorovi. Držím palčeky 🙂