Meškanie MS a negatívne testy
Ahojte, dnes je to 4 den kedy mi meska MS, nikdy mi tak nemeskalo, maximalne tie 3 dni ale to som vedela ze uz to pride namna, mam priznaky klasicke , bradavky ma uz bolia vyse tyzdna a pol neskutocne, podbrusko citlive co uz som myslela pred 5 dnami ze mi pride Ms a stale nic, akokeby sa to nevedelo spustit, testy boli negativne 3 dni do zadu, nemam dalsie doma kupene, tak neviem, nechcem si ani nahovarat , snazime sa cca pol roka, ale vzdy ked mi meskali 2 dni tak som urobila testy , negativne a uz som si nenahovarala. Nerozumiem, nech sa spusti ta Ms lebo ma porazi takto cakat ci bud alebo ....
Ahoj skús si dnes kúpiť test a držím palčeky. @mbabika ma pravdu mne test ukázal 2 čiarky veľmi neskoro, až keď som už bola mesiac a týždeň tehotná.
@summersunny94 vidim to dobre ????
Krásna druhá čiarka už moc gratulujem ❤😊
@summersunny94 ja neverim 😂
Tak môžeš začať veriť 😊
@summersunny94 do ktoreho tyzdna je este “ok” pit alkohol, lebo v sobotu som nevedela ze dnes budem mat dve // 😂😂. Posledna MS skoncila 04.01.2021

Keď si ich mala tri dni do zadu negatívne neznamená te aj teraz budú. HCG rastie obdeň. Skús zajtra kúpiť test a uvidis. Držím palce🍀