icon

Mohla som otehotnieť hneď po menštruácii?

bajka9870
21. máj 2025

Ahojte mamičky budúce mamičky.
Keď mám dve dcérky veľmi by som chcela ďalšie.
Nedarí sa bola som minulý rok po potrate
Ale chcem sa opýtať
12. Mája mi začala menštruácia na 7 deň som mala styk s priateľom kde všetko ostalo dnu. Dnes je tomu 3 deň. Robila som si aj test. Úplne slabučka je ta čiarka. Myslíte , že by tam bola znova nádej ? .. už neviem či sa mám tešiť alebo čo ma zas čaká. Podbruško ma bolí. Od žalúdka je mi nejak zlé.
Čo poviete na to k dr ešte nechcem ísť.
Mohlo sa stať že hneď po menštruácii by som ostala tehotná ? Ďakujem Vam za všetky radi 😊

bajka9870
autor
Autor odpoveď zmazal
belllinka
21. máj 2025

@bajka9870 najprv si naštuduj niečo o fungovaní ženského tela a o oplodnení a na otázku si potom odpovieš aj sama. Fakt si myslíš, že 3 dni od styku si tehotná a ešte ti to aj ukáže test? A ešte ti je aj zle od žalúdka? 🙄

a_alexandra_a
21. máj 2025

Máš dve deti, takže asi vieš, ako to funguje. 3 dni po styku nemôžeš mať žiadnu čiarku na teste, ani žiadne príznaky, tvoje telo by prípadné tehotenstvo ešte ani nezaregistrovalo. Chápem, že túžba je silná, ale nech ti nezatemňuje triezve uvažovanie, lebo sa z toho zblázniš. Držím palce 😉

belllinka
21. máj 2025
@a_alexandra_a

Máš dve deti, takže asi vieš, ako to funguje. 3 dni po styku nemôžeš mať žiadnu čiarku na teste, ani žiadne príznaky, tvoje telo by prípadné tehotenstvo ešte ani nezaregistrovalo. Chápem, že túžba je silná, ale nech ti nezatemňuje triezve uvažovanie, lebo sa z toho zblázniš. Držím palce 😉

@a_alexandra_a tak evidentne ani netuší, ako prišla k tým prvým dvom deťom 😀

bajka9870
autor
21. máj 2025
@belllinka

@a_alexandra_a tak evidentne ani netuší, ako prišla k tým prvým dvom deťom 😀

@belllinka veľmi vtipné naozaj 😊 .. náhodou už keď tak veľmi dobre viem , ako som k nim prišla a nepýtam sa na názor o mojich dvoch detí ..

bajka9870
autor
21. máj 2025
@a_alexandra_a

@a_alexandra_a veľmi dobre viem ako ženské telo funguje .. snaženie o bábätko je veľmi ťažké a preto už som zo všetkého na nervy.

belllinka
21. máj 2025
@bajka9870

@a_alexandra_a veľmi dobre viem ako ženské telo funguje .. snaženie o bábätko je veľmi ťažké a preto už som zo všetkého na nervy.

@bajka9870 asi to veľmi dobre nevieš, keď píšeš také nezmysly

a_alexandra_a
21. máj 2025
@bajka9870

@bajka9870 Tak asi nevieš, keď na tretí deň po styku si robíš test a už si všímaš, že ti je zle od žalúdka 🙂

veronikaszabova
21. máj 2025
@bajka9870

@bajka9870 ale prrrrd. Nemas ani sajnu, ako funguje zenske telo

bajka9870
autor
21. máj 2025
@a_alexandra_a

@bajka9870 Tak asi nevieš, keď na tretí deň po styku si robíš test a už si všímaš, že ti je zle od žalúdka 🙂

@a_alexandra_a váš názor 😊

bajka9870
autor
21. máj 2025
@belllinka

@bajka9870 asi to veľmi dobre nevieš, keď píšeš také nezmysly

@belllinka 😂😂

januska12323
21. máj 2025

Aj keby si mala hneď po MS ovuláciu pozitívny test by si ešte nemala.

a_alexandra_a
21. máj 2025
@bajka9870

@a_alexandra_a váš názor 😊

@bajka9870 zlatá 🙂 to nie je môj názor, to je základná biológia. Tri dni po styku nemusí byť vajíčko ešte ani oplodnené. Na dve kliknutia to nájde aj google 🙂 Strašnú hanbu si tu robíš. Ale ak si myslíš, že my sa tu mýlime, choď k lekárovi. Otočí ťa medzi dverami a ešte si poťuká po čele.

bajka9870
autor
21. máj 2025
ronie338
21. máj 2025

To je skôr kanalik. Z toho styku aj keby si tehotná bola, oplodnene vajicko ešte nie je ani v maternici. Kľud na test máš čas 2 týždne.

14petulka88
21. máj 2025
@bajka9870

@bajka9870 ja som take testy mala a uz sme v 28 tyzdni.

a_alexandra_a
21. máj 2025
@14petulka88

@bajka9870 ja som take testy mala a uz sme v 28 tyzdni.

@14petulka88 ale asi nie 3 dni po styku

nika_val
21. máj 2025
@bajka9870

@bajka9870 také odpovede aké tu máš sú preto, lebo od styku trvá minimálne 9-10 dní kým oplodnené vajíčko ešte len príde do maternice. Tam sa musí uhniezdiť a až potom sa robia testy pretože až po uhniezdení začne telo porodukovať hcg hormón ktorý je potrebný na to aby ti vyššie test pozitívny
A aj tehotenské príznaky sú vyvolané až hcg hormónom takže tie prichádzaju tiež až po tom uhniezdení
Takže ak si mala styk 19. mája tak testuj až 29.5. určite nie skôr neoplatí sa ti to

14petulka88
21. máj 2025
@a_alexandra_a

@14petulka88 ale asi nie 3 dni po styku

@a_alexandra_a nie nie tak 5 dni pred menstruaciou.