icon

Mohla som otehotnieť počas menzesu?

sarinka91
24. mar 2014

Baby, poradite mi, minuly tyzden sme mali s partnerom sex cez mrchu a dnes som cely den unavena, boli a toci sa mi hlava..mohlo sa uz nieco podarit ?? dakujem

ms28
24. mar 2014

'Sex cez mrchu'? to znie zaujimavo...povedz mi viac 😀

kto je ta mrcha?

billam
24. mar 2014

@sarinka91 ak chceš, aby sa Vám nieco zadarillo, tak to nemôžete robit cez "mrchu" 😉

billam
24. mar 2014

@ms28 mrcha je menstruacia 🙂

hviezda89
24. mar 2014

OMG :-/

katren
24. mar 2014

@billam to nie je pravda....my mame prvorodenu takymto sposobom.... 😉

billam
24. mar 2014

@katren no...to je skor výnimočná vec...či? Zena mava normálne plodne dni medzi cyklom....nie počas ms

katren
24. mar 2014

@billam je to vynimocne, ale neznamena, ze to nie je mozne 😉

satanka1
24. mar 2014

je viac žien,ktorým sa nedarilo a otehotneli až ked začali sexovať cez mrchu...aj Jonáš tak niektorým odporúča 🙂
@billam
@sarinka91 ale na príznaky je asi skoro...skôr to bude z počasia...mňa bolo dnes ráno tiež veľmi zle,nízky tlak,bolesť hlavy a toto počasie uspáva samo o sebe

dada87
24. mar 2014

jasne ze to je mozne............... normalna vec nechodte stale podla grafu niektore mrcha nieje ANTIKONCEPCIA

billam
24. mar 2014

Ok, tak hor sa vsetci, co chcete dieťa, majte sex cez mrchu...lebo chabemu % žien sa to podarilo 🙂 Ak sa baba pýta, či sa im zadarilo a napíše, že to robili cez ms....aka je asi šanca, že je tehotná? Pokial neuda, že bola predtym na sono a lekár im kazal mat styk počas ms....

lilysk
24. mar 2014

@sarinka91 Tak som otehotnela s 1 dcerou - este som hovorila manzelovi ,ze neboj nic sa nemoze stat 🙂

dada87
24. mar 2014

toto som teraz nepochopila prepac

vejula
24. mar 2014

@satanka1 cez menštruaciu žena otehotnieť nemôže. Môže otehotnieť počas nejakého krvácania, ktoré ale nieje menštruaciou, pretože počas menštruacie predsa odchadza z tela neoplodnené vajičko s vystelkou maternice von... Ten Jonaš ako zdôvodnuje to plodenie počas menštruacie?

dada87
24. mar 2014

@billam toto som teraz nepochopila

ms28
24. mar 2014

@billam jaaaaj , ja som si myslel ze to robia cez tu mrchu z vedlajsieho cinziaku... to by davalo zmysel 😀

Tak to tam musi vyzerat ako na zakalacke alebo plese upirov .... ale kazdy to ma rad inak, ja to nedsudzujem
Radsej by som vyratal plodne dni, cize par dni po menstruacii.

buffinko
24. mar 2014

@vejula - ak má žena veľmi krátky cyklus, k ovulácii dochádza už okolo posledných dní krvácania. Keď k tomu pridáme fakt, že mužské spermie si dokážu na vajíčko v ženskom tele „počkať“ niekoľko dní (udáva sa 3-5 dní), je skutočne možné počať dieťa aj pri pohlavnom styku počas menštruácie...
ja mám napr. cyklus 20-21dní...takže dá sa, telo vyplavilo jedno vajíčko, ale už prebieha ovulácia ďalšieho. samozrejme, nie je to bežný prípad, ale výnimka potvrdzuje pravidlo.

vejula
24. mar 2014

@buffinko hmmm, cyklus kratší ako 25 dnový sa väčšinou lieči... a teda no neviem.. ono tých 3 až 5 dní sa počíta vtedy, ked ma spermia vytvorene dobré prostredie - na to je potrebný plodný hlien, v ktorom sa spermia lepšie pohybuje a teda počas menštruacie tieto podmienky podla mna niesu. Tak isto vystelka maternice do ovulacie nenarastá, kedže počas menštruacie sa odlupuje, tak nechapem, ako tam môžu byť vnodné podmienky na zahniezdenie vajička. 😕

dada87
24. mar 2014

nic nieje nemozne ved vela zien pise ze prave vtedy otehotnely tak to uz pochopte a nerozoberajte Telo neni stroj roby to co chce a citi Pane Boze 😒

lyzzy
24. mar 2014

@dada87 ....tiez nechapem....ale vsak aspon sa nenudia

buba1993
24. mar 2014

Môžeš. Dokonca by som ani netrvrdila , že je to " výnimočný jav " ...

lyzzy
24. mar 2014

tak ja som potom ten vynimocny jav.....vsak mama to vzdy hovorieva 😀

dada87
24. mar 2014

@lyzzy ze tie mudre reci sa uz nedaju pocuvat ved to je telo nemozme ist podla grafou ja niektore prispevky nemozem uz citat hlavne od tych co neboli este tehu... nic vzlom ovsem

lyzzy
24. mar 2014

@dada87 ....ja to ani necitam.Neviem ako to slusne povedat:...zeny su uz tak zmagorene testikmi,grafmi,teplotami,ovulaciami a neviem cim vsetkym ze ja sa ani necudujem ze sa im niektorym nedari.....telo vie co a preco robi.....aj mi je ich troska luto....ale iba troska 😀

dada87
24. mar 2014

jeden gynekolog tvrdil ze kludne mozes otehotniet cez svoje dni vajicko sa moze schovat do maternice a neskor sa stretne so spermiou .vsetko je dnes mozne na nic sa netreba spoliehat 😖

billam
24. mar 2014

Nikto nepíše, že to nie je možné....je to menej pravdepodobne, že ovulacia je počas menstruacie...a tehotná som bola...mám dve deti 🙂

buffinko
25. mar 2014

@vejula ďakujem za informáciu,ale podľa môjho gynekológa som na hranici - za normálny sa považuje cyklus 21-35dní. a keďže mám cyklus pravidelný ako hodinky a žiadne iné potiaže alebo zmeny, nie je nutná liečba. 🙂
a veru sú veci na svete, ktoré by sme chceli chápať lepšie a sú na "hranici nemožnosti" a predsa sa stanú 😉

bosoriak
25. mar 2014

@sarinka91 Ja pridam svoju oblubenu odpoved: Ak otazka znie "Mali sme sex, mozem byt tehotna?", odpoved je vzdy ANO.
Pocas menstruacie sa samozrejme otehotniet neda, da sa otehotniet len pocas ovulacie. Ludske telo nie je stroj, cize ano, moze sa stat situacia, ze sa vajicko uvolni tesne po menstruacii, spermie si par dni po styku pockaju a bum, je tu zazrak splodenia pocas menzesu. Rozhodne to vsak nie je bezne, napriek tomu, ze na tejto stranke sa najde mozno aj 8 zien, ktore tvrdia, ze sa to tak stalo.

Ale teda pokial sa snazite, tak je statisticky celkom vyssia sanca, ze ovulacia bude niekde mimo menzesu. 😉

sidonna
Autor odpoveď zmazal