Mohla som otehotnieť počas menzesu?
Baby, poradite mi, minuly tyzden sme mali s partnerom sex cez mrchu a dnes som cely den unavena, boli a toci sa mi hlava..mohlo sa uz nieco podarit ?? dakujem
OMG :-/
jasne ze to je mozne............... normalna vec nechodte stale podla grafu niektore mrcha nieje ANTIKONCEPCIA
Ok, tak hor sa vsetci, co chcete dieťa, majte sex cez mrchu...lebo chabemu % žien sa to podarilo 🙂 Ak sa baba pýta, či sa im zadarilo a napíše, že to robili cez ms....aka je asi šanca, že je tehotná? Pokial neuda, že bola predtym na sono a lekár im kazal mat styk počas ms....
toto som teraz nepochopila prepac
@vejula - ak má žena veľmi krátky cyklus, k ovulácii dochádza už okolo posledných dní krvácania. Keď k tomu pridáme fakt, že mužské spermie si dokážu na vajíčko v ženskom tele „počkať“ niekoľko dní (udáva sa 3-5 dní), je skutočne možné počať dieťa aj pri pohlavnom styku počas menštruácie...
ja mám napr. cyklus 20-21dní...takže dá sa, telo vyplavilo jedno vajíčko, ale už prebieha ovulácia ďalšieho. samozrejme, nie je to bežný prípad, ale výnimka potvrdzuje pravidlo.
@buffinko hmmm, cyklus kratší ako 25 dnový sa väčšinou lieči... a teda no neviem.. ono tých 3 až 5 dní sa počíta vtedy, ked ma spermia vytvorene dobré prostredie - na to je potrebný plodný hlien, v ktorom sa spermia lepšie pohybuje a teda počas menštruacie tieto podmienky podla mna niesu. Tak isto vystelka maternice do ovulacie nenarastá, kedže počas menštruacie sa odlupuje, tak nechapem, ako tam môžu byť vnodné podmienky na zahniezdenie vajička. 😕
nic nieje nemozne ved vela zien pise ze prave vtedy otehotnely tak to uz pochopte a nerozoberajte Telo neni stroj roby to co chce a citi Pane Boze 😒
Môžeš. Dokonca by som ani netrvrdila , že je to " výnimočný jav " ...
tak ja som potom ten vynimocny jav.....vsak mama to vzdy hovorieva 😀
jeden gynekolog tvrdil ze kludne mozes otehotniet cez svoje dni vajicko sa moze schovat do maternice a neskor sa stretne so spermiou .vsetko je dnes mozne na nic sa netreba spoliehat 😖
Nikto nepíše, že to nie je možné....je to menej pravdepodobne, že ovulacia je počas menstruacie...a tehotná som bola...mám dve deti 🙂
@vejula ďakujem za informáciu,ale podľa môjho gynekológa som na hranici - za normálny sa považuje cyklus 21-35dní. a keďže mám cyklus pravidelný ako hodinky a žiadne iné potiaže alebo zmeny, nie je nutná liečba. 🙂
a veru sú veci na svete, ktoré by sme chceli chápať lepšie a sú na "hranici nemožnosti" a predsa sa stanú 😉
@sarinka91 Ja pridam svoju oblubenu odpoved: Ak otazka znie "Mali sme sex, mozem byt tehotna?", odpoved je vzdy ANO.
Pocas menstruacie sa samozrejme otehotniet neda, da sa otehotniet len pocas ovulacie. Ludske telo nie je stroj, cize ano, moze sa stat situacia, ze sa vajicko uvolni tesne po menstruacii, spermie si par dni po styku pockaju a bum, je tu zazrak splodenia pocas menzesu. Rozhodne to vsak nie je bezne, napriek tomu, ze na tejto stranke sa najde mozno aj 8 zien, ktore tvrdia, ze sa to tak stalo.
Ale teda pokial sa snazite, tak je statisticky celkom vyssia sanca, ze ovulacia bude niekde mimo menzesu. 😉

'Sex cez mrchu'? to znie zaujimavo...povedz mi viac 😀
kto je ta mrcha?