Môže byť Clearblue test falošne pozitívny?
Ahojte. Máte skúsenosť, že by vám vyšiel Clearblue test falošne pozitívny? Ide o to, že sa s mužom chránime a sex máme veľmi zriedka, no test mi vyšiel pozitívne. Vôbec tomu nerozumiem.
@anonym_autor treba test zopakovať. Nič nie je 100%. Môže to byť aj cysta. Známym veľa ukazovali tieto testy vtedy
@anonym_autor tak si tehotná? Čomu nerozumieš? Kondóm nie je 100% ochrana
Resp daj sem foto testu
@stellarstar je normálne pozitívny, ukazuje 2-3weeks. Nefotila som si test. Podľa toho by som mala byť tehotná 5-6 týždňov, ale ani nám to nevychádza, keďže manžel bol vtedy preč a bola som sama s deťmi
@anonym_autor treba test zopakovať. Nič nie je 100%. Môže to byť aj cysta. Známym veľa ukazovali tieto testy vtedy
@mici88 idem zajtra k doktorovi na krv, tak uvidím.. nemam ani žiadne príznaky, dokonca nám to ani časovo nesedí, keďže manžel bol v decembri nejaký čas preč 🙈
Lenze 5-6 tyzdnov je od poslednej MS, a ovulacia byva v strede cyklu, cca, vacsinou, teda mas tam posun 2 tyzdne priblizne. Ani tak Ti to nesedi? A preco si neurobis klasicky palickovy test? Nevedela by som cakat. Mne, ked ukazoval digi 2-3 tyzdne, mala som hcg okolo 1000 a lekar videl na sone len vysoku sliznicu a malu bodku, ze asi to bude ono, ale zobral mi krv. Podla MS som bola vtedy este len 4+2, ale ovulaciu som na 100% mala skor.
postni foto..
Lenze 5-6 tyzdnov je od poslednej MS, a ovulacia byva v strede cyklu, cca, vacsinou, teda mas tam posun 2 tyzdne priblizne. Ani tak Ti to nesedi? A preco si neurobis klasicky palickovy test? Nevedela by som cakat. Mne, ked ukazoval digi 2-3 tyzdne, mala som hcg okolo 1000 a lekar videl na sone len vysoku sliznicu a malu bodku, ze asi to bude ono, ale zobral mi krv. Podla MS som bola vtedy este len 4+2, ale ovulaciu som na 100% mala skor.
@anonym_c4a5d3 bola som dnes u lekara, zatiaľ sa nič nezistilo ani z krvi.. testy zopakuje o dva týždne
postni foto..
@krasneleto nemám fotku, nefotím si testy, nemám na to dovod 🙈
@anonym_autor ahoj autorka, ja som mala falošne pozitívny clear blue test. Ostatné boli negatívne a ani z krvi sa nič nepotvrdilo.
@anonym_autor aha a posudit to mame podla coho podla teba?

@anonym_autor tak si tehotná? Čomu nerozumieš? Kondóm nie je 100% ochrana
Resp daj sem foto testu