icon

Môže byť negatívny test stále znakom tehotenstva?

modralyzicka
22. máj 2025

Ahojte, nikdy som si nemyslela že prispejem takouto témou, a predsa sme tu…🙈 Snažíme sa o druhé bábo, no po pôrode (už sú pd toho skoro 2 roky) mám nepravidelnú MS (29-34 dni cyklu). No momentálne mám 30. deň cyklu, menzes žiadny zatiaľ, no trochu mám príznaky (boli podbruško a kríže); a skúsila som test - digitálny DrMax. Vyšiel mi negatívny, no keď som rozohrala test, zdá sa mi, že tam je druha čiarka. Môže byť, že som tehotná a ešte je skoro? Či to sa mi len zdá tam? 🙈

Môže byť negatívny test stále znakom tehotenstva?Môže byť negatívny test stále znakom tehotenstva?
janai1
22. máj 2025

mňa by fakt zaujímalo kde vznikla táto sprostosť rozoberať digitálne testy....
Je to nad slnko jasný negatívny test

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
elysiacik
22. máj 2025
@janai1

mňa by fakt zaujímalo kde vznikla táto sprostosť rozoberať digitálne testy....
Je to nad slnko jasný negatívny test

@janai1 práve toto isté mi napadlo že kto s takouto kravinou začal...

esther100
22. máj 2025

A prečo si ho rozobrala?? Písali to v návode?? 🤦‍♀️🤷‍♀️

glade22
22. máj 2025

Digitálny test funguje na inom princípe ako palickove testy, čiže je ti úplne na dve veci vedieť, koľko tam je čiarok

januska12323
22. máj 2025

Ja len dodám, že 29-34 je pravidelný cyklus.

elanor
22. máj 2025

na jednej strane chapem tu potrebu vidiet aj to co tam nieje. Ta silna tuzba je "svina". Uzila som si s tou svojou kedysi svoje.
No na druhej strane, zeny, zamyslite sa trosicku nad sebou, ked mate potrebu silou mocou rozoberat to co sa rozoberat nema, testy odcitavat po 2 dnoch, lebo joj, ono sa tam tusim predsa len nieco mihlo, fotit testy ciernobielo, pod uv, za splnu mesiaca, pod 2 orechom na kriznej ceste, druhej zlava, a iba vtedy ked 7mi pes zasteka, ze mate sakra problem. A nieje to iba negativny test.

stellarstar
22. máj 2025

@modralyzicka píše sa v návode test rozoberať?

kristie571
22. máj 2025

@modralyzicka cyklus ktory opisujes spada este do pravidelnosti, a precitaj si navod testu, ci sa ma rozoberat a tak hladat vysledok..

babushkaem
22. máj 2025

teoreticky hej, ja som tento mala rovnako, tiez bol negativny, ale clearblue digitalny uz bol pozitivny

janica_
23. máj 2025

Digitalny test moze mat nizsiu citlivost ako palickovy a preto teoreticky neukazat. Mne neukazal v den meskania, palickove testy ukazovali slabu nesilnejucu ciarku a potom po dvoch tyzdnoch cca som dostala zimnicu, silne krce a menstruaciu.
Chapem Ta ze si ho rozobrala, aj ja som rozobrala, okrem ineho aj preto, ze je v tom digi baterka co sa ma vybrat a zrecyklovat.