Môže byť oneskorená menštruácia znakom tehotenstva?
Ahojte, som tu nova a rada by som pocula vaše rady
S priateľom sme mali nechránený styk 22.2, 23.2 som mala ovulácii a 24.2 sme mali opäť nechránený styk.
Citim sa zvláštne a nepoznám tieto pocity ktoré mám, posledné asi dva dni mám žalúdok na vode, nafúknuté brusko, mierne kŕče v podbrušku a strašne “naliate” a citlivé prsia a bradavky, čo som pred ms nemala. Vždy som mala iba polestive prsia nič iné, ani nafúknuté brucho ani kŕče a ani naliate bezbolestive iba citlivé prsia.
Cyklus mám pravidelný 28 dňový.
Ďalší menzes mi ma prist 9.3. A čakám či príde alebo nie aby som si mohla urobiť test. Alebo si ho môžem urobiť aj skôr? Je mozne že by mi už výsledok ukázal?
Vopred vám Dakujem za vaše odpovede.
@vanilkovazmrzka a môžem si ho urobiť aj hneď zajtra? Respektíve dnes? Už ukaze aj pozitivny výsledok alebo je na to ešte priskoro
Myslim ze na tych testoch je napisane kedy je najvhodnejsie ich pouzit
@vanilkovazmrzka aha okej Dakujem veľmi pekne
@beka9005 a mas presne odseldovane kedy si mala ovulaciu ?
Testovat mozes kedykolvek, ale nemá vyznam testovat pred ms, no priznaky, ktore opisuješ mozu byt priznaky pms, ale aj tehotenstvo. No tehotenske priznaky sa stupnuju rastom hcg hormonu, cize ak by si mala tehotenske priznaky, uz by ti test ukazal
Ano mozes no kup si test v lekarni a pytaj si prave taky.
Máš to 50/50 buď to je pms alebo tehotenstvo. Aj pms sa vekom mení takže to že si to nemala doteraz nič neznamená.
Pms a skóre tehotenské príznaky sú často úplne rovnaké.
Test by ti už mohol ukázať výsledok aj dnes ale testovanie pred ms je podľa mňa blbosť (napr prípady biochemického tehotenstva kedy pred ms pozitív test a zrazu bum príde menštruácia)

No bud mas pms alebo si tehotna.